Skip to main content

Ljetnji radioamaterski kamp ”Zvjezdano selo Mosor 2023”

Hrvatski radioamaterski savez od 20. do 27. kolovoza 2023. godine organizira Ljetni kamp za mlade radioamatere u Centru tehničke kulture Zvjezdano selo na Mosoru (ZSM).

Kamp se održava u objektu koji može primiti 30-ak polaznika i koji je opremljen prikladnim učionicama i klimatiziranim spavaonicama.

Namijenjen je mladima do 17 godina, koji žele upoznati radioamaterizam i položiti radioamaterski ispit (P razred) te onima koji već imaju iskustva, ali žele proširiti svoja znanja. U sklopu kampa će se organizirati razne radioamaterske radioanice i tečajevi, od tečaja za P razred preko škole elektronike i radioagoniometrije do škole telegrafije.

Voditelji kampa su mentori s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, iskusni instruktori i članovi Hrvatskog raioamaterskog saveza, Branko Martinčić, Alen Desanić, Natalija Kapović, Mirko Jurman i Štefan Andrić.

Tijekom održavanja Ljetnog radioamaterskog kampa Zvjezdano selo Mosor bit će aktivna postaja 9A0HRS.

Za sudionike su predviđena tri obroka dnevno. Kako bi djeci boravak bio što ugodniji, organizirat će se i aktivnosti za opuštanje – od iastronomskih promatranja do izleta i odlaska na kupanje.

Iznos kotizacije je 120 EUR.

Napomene:

NIJE osiguran organizirani prijevoz polaznika u kamp niti iz kampa.

Program kampa preuzmite OVDJE.

Prijavnicu preuzmite OVDJE.