• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

paralela

Autor 9A3XZ, 27. Svibanj 2005, 07:55:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3XZ

dok s jedne strane Pero,Mate i ostalo vodstvo ulazu sve napore da prezentiraju nas savez u najljepsem svijetlu ,a s druge strane u srijedu u popodnevnim satima bolje reci cijelo popodne na frekvenciji 3675 mogle su se cuti takve stvari (od opce poznatog amatera) da jednostavno treba reci DOSTA JE BILO......!!! 73 DE 9A3XZ-MLADEN-PULA
Mladen

9A7YY

Citat:na frekvenciji 3675 mogle su se cuti takve stvari (od opce poznatog amatera) da jednostavno treba reci DOSTA JE BILO......!!!

Bez namjere dolijevanja ulja na vatru ne mogu se suzdržati  odnosno  ne reagirati.
Valjda taj "opće poznati radioamater" ima svoje ime ,prezime i pozivnu oznaku pa se može i imenovati. Naime, ne visimo svi po cijeli božji dan na 3675, u međuvremenu radimo i nešto drugo. Ovo je ipak samo hobi.
Ne priznajem stav "znate čuo sam .... ali .... ovaj .... hm ... ne bih se htio miješati, možda zamjeriti, znate kako je......   itd.itd.
Dakle kolega karte na stol, budimo otvoreni i recimo što imamo jedan drugome u lice pa će mnoge stvari postati jasnije.
Što se tiče ovog topica s moje strane rasprava je završena i ne mislim nikome više replicirati.