• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Teme više nema...

Autor 9A6C, 24. Travanj 2005, 21:29:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6C

Po cijenu da me jednom za svagda na opće olakšanje uklone s ovog forma, ne mogu, a da, ne vrijeđajući nikoga i ne otvarajući staru temu pod novim imenom, ne zapitam o čemu se radi?

Je li problem sama, tema, njena prezentacija ili digresija od teme nepotrebno začinjena uobičajenim pa čak i očekivanim uvredama već poznatih registrarnih korisnika foruma koji se potpisuju čudnim pozivnim znakovima?

Nije ni pošteno, jer neki ljudi tako nikad neće dobiti priliku da odgovore na pitanja koja su im postavljena.

Uz to, saznali smo da je primus inter paris na ovom forumu dobio ili sebi dao za pravo da vrednuje pojedine napise na forumu i na temelju svojih ocjena umjesto da odstrani problematične pojedince, što je riskantnije, začepi usta svima, što je lakše.

Arogancija i bahatost koja je naprosto eskplodirala u okviru netom ukinute teme ovim je dobila dodatnu dimenziju uz jasno poslanu poruku
da smo svi jednaki, ali su neki ipak jednakiji od ostalih!

Pa ako je sama tema izljev gluposti, zašto nije ukinuta odmah na početku poslijeprvog posta, već je u narednim postovima omogućeno neargumentirano vrijeđanje?

Pa ako je skretanje s teme o susretu na Murteru na T9 problematiku također izljev gluposti, kako je moguće da se informacija o tome objavi na ovim stranicama i da to bude točka dnevnog reda pripremne konferencije na Murteru?

Pa ako je netko od sudionika u okviru teme prekoračio mjeru i doprinio količine javno potpisane gluposti, zašto taj nije sklonjen s foruma , kao nedavno prvi među budućim jednakim, već su eutanazirani svi koji su sudjelovali, a možda nisu baš tako glupi kao što bi to netko htio?

Pa tko je ovdje glup?

Gogo
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A3VV

Kako su se nad ovim forumom dobrano nadvili Hazjajinovi brci ja se više neću javljati.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

OE1EMS

mozda teme vise nema......al´mi smo jos uvijek tu......i cekamo.....

pitam se samo na sta? i ko smo to mi?

73 es best dx
oe1ems
braco

9A7YY

Comedia finita est ??
No way ..... to be continued.