Već mjesec dana se mučim sa postavkama hotspota na PI-star za MMDVM. Svaki danom sam sve više napredovao. Uvjerio se nakon niza neuspjeha da imam potpuni ispravni i pametni hotspot, ali nešto je korisnik glupav.

Znači došao samo do faze da sam uspješno spojio PC, PI-star web stranicu, Brandmaister i da mi se DMR javi, napravi odziv. Čitaj par noći rada i moljenja da proradi

Ja ću vam pokazati moju trenutnu situaciju i molim pomoć, kako doći do toga da sa Hotspotom otvorim Hrvatske repetitore, DMR ID 2190, 219112 itd. a interesira me i Svijet 91 i Europa 92, a i Slovenci i BiH su mi dragi.
Reakciju na papagaja (parot) dobio sam na ovu kombinaciju parametera (prilog slika 1), sa time da uopće nije bio papagaj, nego na engleskom odrecitirao 5000. Znači hotspot prima i šalje. U prilogu su slike gdje se vide parametri koje sam stavio na DMR Master: FreeDMR_EU i kako izgleda na "Dashboard" Izvještaj aktivnosti. DMR mode i network statusi su mi zeleni.
Molio bih općenito od iskusnih radioamatera a znam sa sigurno dva

, koji bi mogli za Hrvatsku opisati točne parametre da sve na PI-staru lijepo radi. Gledao sam sve youtube, i njima sve lijepo proradi za njihove zemlje, a ja "blejim". Ako možda već postoji link veselilo bi me da se objavi.
Pozdrav, 73, Nikša