Autor Tema: YOTA Contest  (Posjeta: 677 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A9EE

• Average Member
YOTA Contest
« u: 23. Svibanj 2021, 00:09:04 »
Podmlađivanje ekipe.

Bilo bi relativno lako odnijeti pobjedu u prvom YOTA natjecanju u MS kategoriji. Uključiti jednog ili obojicu WRTC operatora te okupiti klince da sruše prosjek godina i nešto čačkaju na mult stanici, i eto... uz standardni 5Y sufiks...
No, ipak smo 3bbf i ja odlučili nakon što je protekle nedjelje široka klupska ekipa prezentirala iskustvo rada na 2m FM pozvati iste i nove klince da se okušaju u okretanju VFO, a ne samo skeniranju kanala... (u 7 dana 8 klinaca, je siguran sam više nego što su neki jaki na tipkovnici proveli kroz tečaj(eve) od kada se koristi 9A)
Ako zaključujemo prema dojmovima trojice osmaša, koji su razmjenjivali svoj prosjek godina 14, klub će nastaviti kontinuitet te nagodinu možemo tražiti novi broj u znaku 51 :P
Jer tijekom tri sata na dva opsega SSB vrstom rada, održane su kao 9A50CCY 22 veze, od kojih je možda najsportskija ona sa zadnjim WRTC pobjednikom kada se je strpljivo došao javiti i čekao da sve bude ispravno primljeno i potvrđeno.

Vjerojatno nećemo pobijediti s ovim rezultatom u MS kategoriji, ali Marko, Ivan i Šimun su odnijeli pobjedu, ne samo u klubu, nego i šire...

73,

. .
« Zadnja izmjena: 23. Svibanj 2021, 00:24:45 od 9A9EE »

Offline 9A3SM

• Master in Training
Odg: YOTA Contest
« Odgovori #1 u: 23. Svibanj 2021, 08:16:06 »
Bravo dečki i naravno pohvale i zahvale mentorima uz koje su učili .. Strpljivim radom i trudom se i dolazi do mladosti
Nadam se više aktivnosti sa ovim znakom zbog prefiksa ..
VY 73 de Mato - 9A3SM

Offline 9A2JK

• Global Moderator
  • ???
    • 9A2JK Amateur Radio Site
« Odgovori #2 u: 23. Svibanj 2021, 09:54:04 »
Čestitke mladoj ekipi (bez obzira na osvojeno mjesto),
a naravno čestitke i mentorima.

OM 9A9EE, bilo bi super kad bi mi poslao koju slikicu ekipe u
natjecanju za objavu na web stranici. Skrećem pažnju da za objavu
slika na webu treba privola roditelja/staratelja, a vjerujem da
to ne bi trebalo biti problem. Nek se vidi kako su počeli. Jednom
kad budu vrhunski natjecatelji to će svima biti lijepo sjećanje.

Priloge na email: 9a2jk  na  hamradio.hr

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

Offline 9A9EE

• Average Member
« Odgovori #3 u: 23. Svibanj 2021, 15:49:42 »
Ha ha,
ja očekivao da će vam poslati štogod od proteklog vikenda, gdje ih svih zajedno u prirodi bilo više nego prstiju koje čovjek ima... a tada napravili finu kolekciju fotki...
štoviše dogovorena suradnja foto film kluba sa na za slijedeći FM contest s druge lokacije. Tamo nisam bio pa nemam utjecaja i nebi se štel mešat.

Ovdje smo se možda i zahvaljujući tom impulsu dogovorili dan prije da ćemo biti QRV. Nismo se puno fotkali, iako jedan od operatora je u TOP 10 sa nedavno završenog  državnog KMT natjecanja u kategoriji fotografije.

Ako dobijem fotke i suglasnosti budem nešto napisao obzirom da sam bio prisutan.

Vezano uz 50, pretpostavljam da će biti dosta aktivan u WPX CW naredni vikend...
A onda do kraja godine tu i tamo...

73,

. .

P.S. upravo da se prisjetimo koliko toga radili, osvojili i sl. pišemo uglavnom sami sebi na naš webu, a dugi mogu navratiti i razbiti svoje fatamorgane da se ništa ne događa...
« Zadnja izmjena: 23. Svibanj 2021, 15:55:33 od 9A9EE »