• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Novi RA uređaj

Autor 9A5CB, 01. Studeni 2020, 20:21:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5CB

Poštovani kolege,

Pošto je moj zadnji post izbrisan, pokušat ću napisati  politički korektnu poruku.

Jedna firma , proizvođač RA uređaja, iz  države kojoj je poznata po samurajima, danas je objavila
da na tržište stavlja novi uređaj.

Ako pak odete na internetske stranice jedne druge firme, koja je trgovac RA opremom,
i dolazi  iz države koja proizvodi tenkove Leopard, dobit ćete više informacija.

I to nije sve, ako ste dovoljno brzi, uređaj  možete imati za predstojeće ...........( upišite si praznik po izboru koji je krajem 12. mjeseca).

73,Zvonimir,9a5cb

9A3WX

Pozdrav Zvone
1. Koja firma u zemlji samuraja
2. Koja firma u zemlji "leoparda"
73 9a3wx ???

9A2M

Očito da je u pitanju točka 8.
I zašto se onda čudite što se brišu vaši postovi?

9A1AA

Da, u pitanju je točka 8.
Ja sam Željku 9A4NA u PM odgovorio zbog čega sam brisao postove.
Također sam savjetovao da se primjedbe na Pravila i prijedlog mogućih promjena pravila pošalju Izvršnom odboru HRS-a.

73, Ivo 9A1AA

9A4NA

Na forumu HRS-a je zabranjena diskusija o novim radioamaterskim uređajima.
Nema dalje...
gasi mješalicu motaj kablove
NA

9A5CB

Citat: 9A3WX  u 01. Studeni 2020, 22:15:29
Pozdrav Zvone
1. Koja firma u zemlji samuraja
2. Koja firma u zemlji "leoparda"
73 9a3wx ???

Pozdrav!

Evo , dolje je pravilnik.

Nema rasprave.

Pa si mislim, na RA forumu, o kojim temama bi trebali raspravljati.

Previše razmišljam.

Uživajte.

PS:

Mogu ti u privatnoj poruci odgovoriti ako treba.

73, 9a5cb, Zvonimir

Da ne zaboravim, ja  jesam član HRS-a, uplatio sam doživotnu članarinu. ( ili dosmrtnu, kak se uzme).

9A6NDZ

HRS moderatori tj. 9A1AA vi se sigurno šalite. Gasi internet, motaj kablove jer ovo je vrh na HRS forumu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Moj SDR prijemnik: http://9a6ndz.ddns.net:8073

9A1AA

9A6NDZ ja nisam napisao važeća Pravila ponašanja na forumu.
Njih je napisao netko drugi a potvrdio ih je i "donio" Izvršni odbor HRS-a

73, Ivo 9A1AA

9A6NDZ

Kolega već sam ti rekao, dugo godina sam bio admin jednog ogromnog svjetskog foruma i u ovakvoj situaciji ti koji si moderator odeš na opciju editiranje posta i sa onog linka skineš sliku i prepraviš tekst da bude na ovom forumu bez linka. To je posao moderatora jedino ako ne znaš preuzeti sliku? U tom postu od kolege napraviš ispod teksta napomenu da si post editirao kako ne bi vodio na druge stranice i točka, problem riješen. Najlakše je obrisat. Tako može biti svatko moderator pogotovo kad dnevno imaš jednu ili dvije objave. Ja sam ih imao pod nekoliko tisuća i stvar je funkcionirala. I kod mene je bilo zabranjeno linkanje na druge forume ali ako je već netko postavio nešto što je zanimljivo onda je moderator taj koji se treba pobrinuti da post ostane ali da se prepravi kako ne bi kršio pravila foruma.

9A1AA

E vidiš kolega, kod nas je ZABRANJENO editiranje postova korisnika. Ne daj b.... da ja dirnem nekome nešto u njegovom postu......
I sada kada smo već skrenuli s puta tj teme da ti kažem da ja sa 31.12.2020 (na svoje osobno i neizmjerno zadovoljstvo) konačno napuštam mjesto moderatora kao i mjesto web urednika pa bih te u ime svekolikog radioamaterskog 9A puka zamolio da se prihvatiš posla moderiranja ovog foruma i pomogneš da sve ovo bude bolje i funklcionalnije. Jer, kao što reće iskustva imaš ....e pa bujrum ;)

73, Ivo 9A1AA

9A6NDZ

Hvala na ponudi ne bih.