Poštovani Rolando,
ja kao radioamater (ne znam koga tražiti da mi promjeni call u 9A5IVA koji mi je novi zbog položenog A razreda) i kao član Skupštine ne mislim da bi u IO HRS-a trebali biti članovi koji se predstavljaju sa pozivnom oznakom za koju nemaju izdanu važeću RA dozvolu (kao npr. 9A2C, 9A3DVI)
Ivane, a što misliš, da li bi na mjestu tajnika HRS-a trebala biti osoba koja se predstavlja pozivnim znakom a nema izdanu RA dozvolu?
To ti ne smeta? Mislim, nisam primjetio da si reagirao kad sam više puta ukazivao na tu činjenicu pa pretpostavljam. Možda sam u krivu?!
Ako bismo bili sitničavi i težili apsolutnoj istini, onda bi trebalo reći da se ovdje nisu ti ljudi predstavili pozivnim znakom već su bili predstavljeni

I da, zaista je ružno vidjeti da se jednoslovčani znak pojavljuje u eteru par godina, bez važeće dozvole a to bi nam trebali biti radioamaterski uzori. Pogotovo kad njeno izdavanje ništa ne košta. Rekao bi netko - čista lijenost. No, možda je čovjek jednostavno zaboravio da mu dozvola istječe 5.3.2018. pa je nije obnovio ? Možda, da HRS ima sustav podsjećanja (što se isprogramira za čas posla), bi i njegova dozvola bila danas u HAKOM bazi ?! Da li si se ikad zapitao na što su svake godine potrošena sredstva pod točkom " Informacijsko – komunikacijski sustav Hrvatskog radioamaterskog saveza" ?
Usput, kažeš da si član Skupštine. kako te onda nema (prema google-u) spomenutog na niti jednom dokumentu HRS-a? NHF

Martine, reci da se šališ

Pa mi ne smijemo objaviti podatke u 9A callbooku bez pristanka a ne da se javno objavi CV zastupnika.
A tko je kriv za to? Dovoljan je samo jedan jedini uvjet - tko se kandidira za bilo koju funkciju mora dati suglasnost za javnu objavu podataka. I tu je priči kraj.
Ali dok god se svi podaci i svi dokumenti smatraju tajnima i kriju od očiju javnosti tko može očekivati da bi netko, kome to ne odgovara, postavio taj uvjet.
A u međuvremenu, ispod radara, stvari teku dalje, ... Oprema u vlasništvu HRS-a je dostupna (na revers) samo nekima, sredstva sa žiro-računa HRS-a su dostupna samo nekima, ... bez natječaja, bez javne objave, bez ...
Nikako da dođemo do one slavne "la commedia è finita!".