Ostale HAM diskusije > Razno

9A1CHRIS

(1/1)

9A1AA:
Pozivna oznaka 9A1CHRIS bila je u eteru od 03. do 10. svibnja 2020. godine kako bi na simboličan način (u mjesecu u kojem je rođen) obilježili prvu obljetnicu od kada nas je prerano i (neočekivano) napustio Krešo - Chris Kovarik 9A5K. Članovi Radio kluba Grada Zaboka i nas nekoliko njegovih prijatelja Kreši u čast i slavu napravili smo u tih 8 dana 7 672 veze sa 109 DXCC entiteta.

Svi koji su održali vezu sa 9A1CHRIS svoju QSL karticu u elektroničkom obliku mogu preuzeti na https://9a0z.com/qsl/qsl-upit.php

Sve veze biti će dignute i na sustav LoTW.

Više o svemu pogledajte na http://9a0z.com/9a1chris/

9A9T:
Eto i moje javne zahvale svima učesnicima a zahvaljujem i svima koji su sa nama radili veze,
HVALA!

Dragi kolege i prijatelji,
došli smo do kraja aktivnog dijela ovogodišnje akcije 9A1CHRIS.
Trajala je od nedjelje do nedjelje a sada preostaje samo sažeti rezultate, prikupiti logove, ujediniti ih te predstaviti na našim stranicama. Pripreme su već napravljene, naše QSL karte za download su dizajnirane te već primamo email upite o potvrđivanju veza.
U ime svih članova Radio kluba Grada Zaboka i osobno ime, zahvaljujem se svima „vanjskim prijateljima“  na odazivu i sudjelovanju bez čijeg bi samo naše sudjelovanje bilo blijeda sjena ovoga što smo postigli zajedno sa vama.  Svi smo dali svoj doprinos, svatko sa svojim trenutačnim mogućnostima, vezano uz tehničke i osobne mogućnosti te balansiranje akcije sa familijarnim životom i drugim obavezama.
Kad pogledam na akciju kako je bila zamišljena i sada na kraju kako je „ispalo“, veoma sam ponosan kao predsjednik RKGZ-a  a taj ponos dijelim i sa svima članovima kluba.  Duboko vjerujem da je još netko na sve nas ponosan, naš Krešo 9A5K koji nas prati od tamo negdje gore...
Ovo je prva godina kako ga nema sa nama i siguran sam da smo dostojno održali sječanje i naše misli sa Krešom. Naravno, namjera nam je u sličnom stilu nastaviti u budućnosti, neka to postane tradicijom te pozivam sve vas da se opet uključite.

Ivo 9A1AA, Tomo 9A4W, Petar 9A9RR, Braco E77DX, Mate 9A4M, hvala vam još jednom.

Također hvala i vama mojim lokalnim prijateljima, Željku 9A9TT, Richardu 9A1TT, Tomu 9A2EA i Kreši 9A7KR a i ostalima iz kluba na podršci i suradnji.

9A5HZ:
QSL-ka je prekrasna onakva kakva treba biti za našeg Krešu. Ako nas prati mislim da je i on zadovoljan. Hvala dečki

9A3XV:
E7/ varijanta.

Hvala dečki!

9A2JK:

--- Citat: 9A1AA - 14. Svibanj 2020, 11:28:21 ---
Sve veze biti će dignute i na sustav LoTW.


--- Kraj citata ---

 8)

 73
Martin 9A2JK

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju