Ostale HAM diskusije > Razno

HRSVKS - 1

(1/2) > >>

9A3IV:
Otvorio sam novu temu. Ovu temu necu zakljucavati. Može ju zaključati samo administrator ali to će napraviti bez mog pristanka

9A3IV:
Uspio je HRS nakon godina NI TA napraviti tri papira. Od njih jedino popis frekvencija ima nekog smisla. Ostalo je bez veze.

Nadam se da sam u krivu i da će uskoro se pojaviti nešto drugo.  to?

Pa, nešto kao ovo:

https://www.qsl.net/wb3gck/go-kit.pdf

9A7YY:
Ne volim Yuasa akumulatore. ;-)

9A3IV:
Ima li kakvog napretka u vezi srvks, rmzo, kako li se zove sve to? Pa da se to objavi, da radioamateri znaju.

Bio je potres u Zagrebu. Slijedeće što nas čeka je svaki dan jedan dan bliže. Što će se promijeniti da bi bilo svaki put bolje? Malo aktivnosti razni koordinatori, voditelji, kako li se već zovete

9A4DC:
Damire imenjace (i kolegi po cwu-valjda) meni rekli da to sad sve ok i da spusteno na organizacijski nivo u skladu s MARS i HARES preporukom o koordinaciji i subordinaciji na lokalni nivo zupanija i klubova i da vise nema potrebe oduzimati memoriju foruma na ovu temu.
Ok,kod nas iz Zadra (klubovi 9a1bst, 9a1rkv i 9a1zdr) to tako a kod Vas u Zg (i 9a1ade) neznam,iskreno,al se nadam da je,pa pse pitaj tvoje u klubu!
Nego,kad smo vec tu,cestitam Vam svima iz Rk Zg (9a1ade) 94-u godisnjicu prvog  AM emitiranja na danasnji dan na valnoj duljini od 350m ( "Halo halo,ovdje Radio Zagreb" itd). Moj naklon i iskreno stovanje toj ekipi (Odak,Stern,Kucera,Bozena i svim ostalim 132 tadasnjih clanova RK ZG) i hvala im na ham spiritu koji se ovim prostorima siri od tad!
Vy 73 es gl ekipa de
9a4dc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju