Ej Ivo (susjede) aj ne xyzXWlmn (citat kao autocenzura glede kulture,hvala) vise a bez konkretne ideje!
Ukratko,tvoja osobna ideja meni prije god-2 je bila "a zasto ne bi 9a robot automatski davao pdf diplomu svakom ko zeli kao sto radi cq ww i drugi? "
ok,hvala na ideji,nakon nekog vrimena je robot uspio bit programiran i za to (kao i za neke druge stvari za koje se vise ne bunis! )
al algoritam Superkupa tek triba rjesit,a to nema smisla radit prije modernizacije svih Propozicija.
ok, io je dao nalog Kv Povjerenstvu da za 15ak dana pripravi GOTOVE prijedloge modernizacije svih Propozicija. Sukladno navedenom je predsjednik Povjerenstva ovdje na forumu zamolio sve zainteresirane da nam dostave sve svoje prijedloge i ideje.
Osobno sam sve clanove 9a1rkv,9a1bst i 9a1zdr zamolio da mi na mail u word formatu dostave svoje prijedloge.Zasto word? Da mi ih je lakse copypastom U ORIGINALU proslijedit!
Logicki, na bazi svih vasih ideja plus mojih cu poslat i moj prijedlog. Al sve vase proslijedjujem U ORIGINALU!
E sad,izvijestio si me da nemas word, uzimam si za pravo (pardon za to) da clanovima 9a1rkv predlozim da zamole informaticku tvrtku "Ultra doo Zadar" da im ga kao donaciju besplatno instalira u racunala.
(valjda ta tvrtka cijeni volonterski rad u teh.kulturi?)
jer nakon sto dobijem zd prijedloge predmnijevam da se mozemo nac uzivo da mi objasnite ak mi nesto nije jasno. Al napominjem opet-sve prijedloge koje dobijem proslijedjujem U ORIGINALU.
Ja bolje od ovog nemogu i neznam.
Tnx to all i pse saljite prijedloge i ideje. Ne odlucujemo mi,vec io, al cemo se borit da sve vase ideje budu bar saslusane.
Tnx oms. Vy 73 es GL .
De 9a4dc (ckan kv povjerenstva)