Hmmm, ako je tako, onda je rezultat (koji god uzeli) malo izvan pravila ovog natjecanja u strogom smislu.
U drugu ruku, organizatori objavljuju i proglašavaju rezultate, a oni su za ovu godinu konačni.
E sad, hoće li oni doista za svaki log ići provjeravati važeće licence, za svaki prijavljeni klub njegove statute, pravilnike, adrese sjedišta itd. ne znam...
CRO CC je formalno osnovan prije desetak godina, što je binarni skok sa 0 na 1, jer poneki (možda i mnogi) su i prije toga prijavljivali da su članovi CCC koji nije postojao. Ili se varam?
Da se regulativa, aktivnost i sl. mogu usavršavati - mogu.
No, uvjeren sam da zaobilaženje pravila u gore navedenom smislu nije bilo ni u tragovima.
Prije bih rekao da je kao kod mene 98% pažnje želja malo se opustiti u nekom natjecanju kroz par sati, donekle odmjeriti vještine s drugima, zabaviti se... 1% pažnje da se shvati koje je natjecanje, koga se smije raditi, koja vrsta rada, koje vrijeme, do kada poslati log i sl... dok 1% ostaje otvoreno ili u "sivoj zoni" za ona pitanja "što je organizator mislio pod tom i tom točkom, frazom i sl., zašto se drugi toga uvijek ne pridržavaju, kada će se ostvariti tzv. svrha natjecanja ili je ona navedena tek tako, a u osvrtu se organizatori gotovo nikad ne referiraju na nju, nego samo tko je osvojio koju plaketu, tko postavio koji rekord i sl...
Iskreno, sumnjam da će se u 2020. nešto promijeniti, ali slobodno upozori organizatore sa uvidima koji su točni u odnosu na sudjelovanje CRO CC kao kluba.
Ja ako budem radio, opet ću prijaviti CRO CC, a oni neka maknu ostvareni rezultat iz kategorije klubova...
QRT na ovu temu...
73,
. .