UKV aktivnosti > Repetitori

Omiš i Trogir su bez analognog repetitora!

(1/5) > >>

9A7GBF:
Poštovani članovi HRS-a,

Otvaram temu za raspravu na temu zašto nema repetitorskog rada u navedemi gradovima (Trogir i Omiš).

Naime, izgleda da HRS ne vidi preko Velebita, pa za turističku sezonu 2020. predlažem VHF EchoLink na Vidovoj gori (najviši vrh otoka na Jadranu, otok Brač).

Također, predlažem R7-alfa, s RX subtonom repetitora (po potrebi 2 RX jagice s 2 direktora prema tim gradovima). Na takav način bi bila proširena turistička ponuda, kao i kontakti s inozemstvom.

Neznam dali je moguče linkovanje tog repetitorai na 0.7 digitalnu mrežu RH.Zahvaljujem na konstruktivnoj i dobronamjernoj raspravi!

9A7YY:
Nije vrag da se nemožeš dobaciti dovde? Trogirani mogu.
Vis, RV46, 145.575, -600, NO subtone , JN83BA

9A4QV:
To bi Vis trebao odraditi bez problema....
Koliko se sjećam testiranja ovog ljeta to je i radilo kako treba, samo što nema ni pasa na tom (i ostalim repetitorima).

9A4DC:
Nisam bas u tijeku (u stvari jesam al ne talasam) pa bi lipo molio za odgovor onog tko to Sluzbeno zna, A tko uvozi u 9a digitalne 2band vokce i dal mi iz Jn74oc iste mozemo besplatno zamjenit za stare analogne? Mislim,samo pitam.
Vy 73. Dc

9A3EME:
Pozdrav Josipe,

Radi (i to dobro)nekoliko repetitora u siroj okolici  St-a.Troškovi za  dobar 2m repetitor su veliki  te ,s obzirom na neaktivnost na postojecim repetitorima mišljenja sam da bi to bilo čisto bacanje novaca ,vremena i opreme u vjetar.Splitski R0 se jako dobro cuje u Tg-u,a za Omis ne znam.
9A3EME

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju