Pozdrav.
Možda ću biti grublji.

Aplikacija nikada više a korisnika nikada manje.
Definitivno prednost dajem Echolinku jer ima svijetski razgranatu mrežu među radioamaterima i bez brige mogu sa vokcem od bilo gdje iskomunicirati sa recimo Zagrebom.
Mnogi zaboravljaju da je internet recimo to "free" u EU,ali zato svi traže wifi točke kada nisu u EU ili kupuju sim kartice dotične države.
Kvaliteta zvuka Echolinka je korektna. Radioamateri su valjda naučeni na krčenje i ostale QRMove.Istina, nemamo svi optiku, ne možemo svi pustiti najbolje karakteristike zvuka od Echolinka,ali aplikacija je zaživjela i živi.
Sve ovo poslije je čista kopija koja je prilagođena svojem vremenu i prolazna je.
Pobornik sam svega što može raditi i bez interneta,samostalno.
Malo je takvih aplikacija i obično one nisu interesantne širokoj masi radioamatera,jer očito je lakše imati mobitel nego se primiti RA uređaja.
Da me se ne bi shvatilo krivo Zorane,s obzirom da smo bivši klubski kolege:
Isprobavaj uvijek nešto novo,radioamaterizam je široki spektar aktivnosti.
Radio stanica je nevjerovatna stvar koja pokriva veliko područje,može se prikopčati na PC,može se prikopčati na HAMNET.
Znači podržavam te u radu jer možeš obogatiti aplikaciju na način da staviš radio stanicu na visoku kotu,povežeš je sa radioamaterskim internetom koji rade i održavaju radioamateri u RH i izvan HR a povezani su međusobno.
To je radioamaterizam.Ispunjava,kada znaš da nešto radiš (nažalost sam) ,da to radi i da će netko to koristiti.
Možda i ja.
73
Hristo
9a7kxp