Pozz
Ljudski je sumnjati i ljudski je griješiti.
I meni je nekad lakše ako mislim da me onaj drugi zaj. nekako a ne da je bolji

Saša, Ti za razliku od drugih imaš "onu stvar" i obratio si se meni. Bio spreman priznati pogrešku i to učinio. Svaka ti čast !
Veselim se nekom zajedničkom contestu.
Ja sam npr. mislio - ako ja sad s 35god nemogu odraditi 48h u komadu contest a mogao sam s 25 da nikako nemože netko s 58.
Ali uvjerio sam se da može. Jbg pogrešio sam i priznao to.
Kao što smo spomenuli u našem razgovoru u ovom našem sportu ima dosta EGA i dosta "zamjerki" koje se vuku od 10 20 ili 30god u nazad. Klub protiv kluba, ljudi protiv ljudi. Ljudi greše, ali se i mjenjaju. A na kraju krajeva, život ide dalje i vrijeme prolazi.
Kao što si vidio ja sam bio sretan i uzbuđen naći se s tobom. Podržavam tvoju inicijativu da se "zakopaju sjekire" a to se može samo ovakvim pristupom kakav si ti imao. Treba razmjenjivati znanja i iskustva a u 9A stvarno ima Contestera gdje svi možemo nešto naučit jedan od drugog. Bilo bi odlično organizirali nekakvo druženje/seminar na temu KV/UKV contestinga. To je smjer u kojem treba ić.
WRTC 2022 kvalifikacije su bile fora. Imo sam neko iskustvo iz prošlih, i koao što je Davor spomeno. Znao sam da mi neće biti lako u DXcontestima Pa sam više ciljao one gdje se pobjeđuje na Brzinu prsitća, Ruse, Multse, QTCe, pa opet Ruse...
Popravili smo se i s INSHACK opremom, nisam imao odustajanja i ovaj put izgleda neću trebati Wild Card.
Bazu logera šaljem mailom (nikako uploadat-preveliko), a video djela zadnjeg contesta stavit ću na youtube.
Svatko tko ima ikakva pitanja ili ga zanima nešto. Neka me kontaktira.
Neka dodje na lokaciju i objasnit ću mu SVE. Pokazati SVE. I dati SVE.
Platit ću i ručak i to sve s veseljem.
Nevjerni koji nemaju hrabrosti kao Saša neka pecaju

LP svima
Vedran, 9A7DX