HRS > Članske diskusije

HRSVKS

<< < (2/3) > >>

9A3SM:
Interesantno da ekipi "SRVKS" nije smetalo dok su koristili službenu prostoriju HRS-a, kad su na vratima imali svoj plakat unutar prostorija HRS-a i dok su preko bivšeg predsjednika Zdenka Blažičevića imali sve blagodati koje su tražili i gle čuda odjednom im smeta što njihov logo koji može poslužiti kao reklama njima samima a ne savezu se nadje na nekom amaterskom druženju ... ne znaš da li je žalosnop ili smiješno .. treba im dati mogućnost neka se osamostale i rade samostalno šta hoće samo daleko od prostorija saveza, materijalnih dobara saveza ili bilo čega vezano za HRS i onda se mogu pozivati na "svoja prava" .. Zdenko hvala ti što si im ustupio prostorije i na njihovom "čišćenju" registratora i polica ... rekao bi stari svijet POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU ..tako i ovo ..
VY 73 de Mato - 9A3SM

9A3IV:
Od svih tih svrksovcbdsndfgreta više neznam koji je koji, koji nešto radi, a koji nešto glumi. Pa, odlučio sam i ja osnovati svoj. Ne volim engleske skraćenice u Hrvatskoj ali da bi se razlikovao od svih svoju udrugu ću nazvati SHTF (shit hit the fan) :)) :)) :))

73 Damir

9A6NDD:
SRVKS je radio klub? https://srvks.hr/srvks-pozivna-oznaka/ ... Da li moje planinarsko društvo može zatražiti prijedlog pozivne oznake od HRS?

9A7KTF:

--- Citat: 9A3SM - 19. Kolovoz 2018, 13:36:36 ---Interesantno da ekipi "SRVKS" nije smetalo dok su koristili službenu prostoriju HRS-a, kad su na vratima imali svoj plakat unutar prostorija HRS-a i dok su preko bivšeg predsjednika Zdenka Blažičevića imali sve blagodati koje su tražili i gle čuda odjednom im smeta što njihov logo koji može poslužiti kao reklama njima samima a ne savezu se nadje na nekom amaterskom druženju ... ne znaš da li je žalosnop ili smiješno .. treba im dati mogućnost neka se osamostale i rade samostalno šta hoće samo daleko od prostorija saveza, materijalnih dobara saveza ili bilo čega vezano za HRS i onda se mogu pozivati na "svoja prava" .. Zdenko hvala ti što si im ustupio prostorije i na njihovom "čišćenju" registratora i polica ... rekao bi stari svijet POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU ..tako i ovo ..
VY 73 de Mato - 9A3SM

--- Kraj citata ---

Stvarno ne znam kako su se to koristile prostorije HRS-a za potrebe SRVKS-a? To što je svake prijestupne netko dolazio tamo na sastanak ili što je pohranjivao nekakve zapisnike tamo? Wow.
A što se tiče plakata, žalosno je što jedan HRS nema za novi plakat :)9A7KTF:

--- Citat: 9A6NDD - 25. Kolovoz 2018, 18:51:38 ---SRVKS je radio klub? https://srvks.hr/srvks-pozivna-oznaka/ ... Da li moje planinarsko društvo može zatražiti prijedlog pozivne oznake od HRS?

--- Kraj citata ---

Zakon o udrugama ne poznaje "radioamaterski ili radio klub". Poznaje jedino "klub" kao ustrojstveni oblik udruge.
Skoro svi radio klubovi u Hrvatskoj imaju 99% iste djelatnosti opisane u Statutima  kao i SRVKS. Ujedno, u SRVKS-u su svi radioamateri tako da ne vidim u čemu je problem iskreno.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju