HRS > Članske diskusije

HRSVKS

<< < (3/3)

9A4DC:
Molim najlipse da se nitko ne naljuti, al ovo postaje lagano dosadno citat! A da svi mi skupa pocnemo nesto radit? (24h dobrovoljno dezurstvo na repetitoru i kv bi bilo ok, a ne da prije neki dan na r3 celavac kolega i ja zovemo ima li kog a nema ni z od 9a,javio se i3 ! -usput Mato.nema vise ham opreme na Mihovilu od ovog tjedna. A lipo bilo vidit svu onu mehanizaciju 500m dalje sto radi novi objekt za oiv. Ste projektirali 2m2 prostorije i mjesto na stupu za buducu srvks-rmzo-mars ham opremu? Mislim,ti si gazda,zar ne? E da,od "mog" tsa skola preko 10/0,4 kv se upravo kopa rov do tamo za polozit kbdv da imate napajanje! )
vy 73 to all i ajmo radit sto!
9a4dc

9A3TY:

--- Citat: 9A4DC - 26. Kolovoz 2018, 10:41:47 ---Molim najlipse da se nitko ne naljuti, al ovo postaje lagano dosadno citat!

--- Kraj citata ---

Ovo si odlično rekao. Ja bih to samo proširio na cijeli ovaj forum (a i druge HRSove forume).  >:(
Polako ali sigurno se bliži trenutak za reći bye bye i pobrisati bookmarke iz browsera.


--- Citat: 9A4DC - 26. Kolovoz 2018, 10:41:47 --- A da svi mi skupa pocnemo nesto radit? (24h dobrovoljno dezurstvo na repetitoru i kv bi bilo ok,

--- Kraj citata ---

Alo alo, jesmo li to malo pobrkali lončiće? Lijepo piše na naslovnoj stranici hamradio.hr "Hrvatski radioamaterski savez razvija Sustav radio veza u kriznim situacijama Hrvatskoga radioamaterskog saveza (HRS SRVKS) isključivo kao pričuvni sustav u kriznim situacijama"
Kad si u pričuvi ne dežuraš dok te ne pozovu. Imaš tu i tamo neku vježbu (tj. famozne provjere čujnosti) i to je to. Budi malo realan. Pa ima nas toliko "puno" da bi svakih par dana bio red na tebe da dežuraš. A drugo pitanje je i za koga bi dežurao. Aktivnosti ionako ima samo na digitalijama.
Izgradnja sustava je već nešto drugo. Ali to netko treba (ozbiljno) voditi. S obzirom da imaš volje a i nekog profesionalnog iskustva eto ti prilike  ;D
Ali bilo bi dobro i da budeš inovativan, komunikativan, podoban, da imaš barem 48 sati dnevno slobodno, ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju