Uh, uh, tema je kultura razgovora na 6-tici a vidim ja da malo fali pa da se postavi pitanje kulture pisanja na ovom forumu.
Kakvi sad bolesnici? Čemu uopće takav stav? Kažeš da "kao UKV manager" moraš reagirati. Probaj onda barem održati neki viši nivo razgovora.
Niti je tebe tko prozvao za nešto da odmah zauzimaš obrambeni stav niti ćeš takvim napadima nešto pozitivno postići. Naprotiv.
Ne znam da li si primjetio ali ja kad nešto nekome zamjeram onda kažem na koga mislim - imenom, pozivnom oznakom ili funkcijom.
Stoga ti savjetujem da kad nekoga etiketiraš i ti napraviš isto. Ako ništa drugo a ono da ne bude zabune. Jer bez veze je da moraš pisati "Kiko, nisam milio na tebe .... Ivo, nisam mislio na tebe, ...) Lijepo kažeš otvoreno tko to (po tvom mišljenju) nikad ništa u životu nije napravio i tko su ti bolesnici a tko to laprda i vrijeđa. Skrivanje iza nepoznanica i uopćavanja ti jednostavno ne doliči.
Zahvaljujem ti na savjetima. Imao sam razne primjedbe pa tako i na rad UKV managera. Obratio sam se direktno njemu, a i HRSu. Rezultat nikakav. Nudio sam mu i svoju suradnju - čitaj : svoje dragocjeno slobodno vrijeme i dobrovoljni rad (moram i ja nekako doći do tisuća takvih sati da bih postao tebe dostojan

). Naravno, ćorak. Bitno je održati fasadu a što se nalazi u pozadini je nebitno. Eto, nažalost, i ti nastavljaš istim načinom. Novi novcati web u koji se uložilo puno truda pa i dalje netočna mapa repetitora. Čak ne stoji niti repetitor koji se nalazi u službenom izvješću o radu za 2016. Toliko o tome da stručne službe odrade svoj dio posla kad dobiju relevantne podatke. Da sam na tvom mjestu odmah bih zatražio da se skine jer jedina gora stvar od nedostatka informacije je netočna informacija.
Zagrebački R6 se ne čuje u Zadru pa ti nažalost ne mogu pomoći oko njegovog nadzora. Ove "naše" repetitore na Ugljanu i na Ćelavcu nitko ne zloupotrebljava i nema niti jedne jedine izgovorene ružne riječi preko njih tako da se oko toga ne moraš niti brinuti. Osim toga, Hakom ima na Pašmanu prislušni centar pa itekako može sam nadzirati sve u eter izrečeno na ovom području pa mu mi sigurno ne trebamo pomagati. A i s čim bih trebao to napraviti?
Kažeš da ne znaš što se radilo u HRSu zadnjih godina. To me čudi. Pa nisi valjda bio odsječen od svijeta? Nisi čitao časopis, godišnja izvješća o radu, forum, portal, ... Ali valjda si se provozao po Hrvatskoj s VHF/UHF mobilnim uređajem i na svoje uši se uvjerio u stanje na terenu.
Nisu valjda i tebe iznenadili kosturi koji ispadaju iz ormara?!?
Bez obzira na loše mišljenje koje očito imaš o meni ako ti ustreba pomoć na Zadarskom području mogu ti reći da možeš računati na mene (u granicama mojih mogućnosti, naravno).
Usput, mislim da si pobrako lončiće. HRS bi trebao biti tu radi nas a ne mi radi njega.