HRS > Web HRS-a

Vijesti

(1/3) > >>

9A3TY:
Ne znam što vi mislite ali 02.svibnja objaviti vijest da je za nešto rok predaje 03.svibnja čini mi se malo prekasno objavljena vijest.
Ali ako ništa drugo barem smo se mogli malo nasmijati zbog tiskarske greške u nadnevku  ;D

9A1AA:
Ivo 9A3TY - Greška u nadnevku je moja i baš mi je drago što si me nasmijao. Ti si mene rastužio jer od ozbiljne osobe bih očekivao bih da mi ukaže na grešku a ne da mi se smije.
Informaciju sam objavio samo 15-ak minuta nakon što sam je dobio iz ZARS-a pa mi se čini da ti je ovo pucanj u prazno.

9A3TY:
Znam ja imenjače da ti kvalitetno odradiš svoj dio posla. I nemoj biti tužan. Budi sretan jer si nekome donio malo veselja u monotonu svakodnevnicu.
A pucanj u prazno možda ne bude ako netko iz ZARS-a ovo pročita pa sljedeći put pošalje ranije informaciju za objavu.

9A2EY:
Poštovani,
Kao jedan od organizatora spomenutog ARG natjecanja, želim pojasniti situaciju oko informiranja i prijavljivanja natjecatelja. U kalendaru ARG aktivnosti s početkom godine objavljen je termin natjecanja. Prije tri tjedna svim radio klubovima i pojedincima, koji se bave ili su se bavili ARG natjecanjima, poslan je elektroničkom poštom poziv sa svim detaljima i s obrascem prijave. Na adresu organizatora (ZARS) do jučer su elektroničkom poštom stigle sve prijave, i organizator ima vremena do subote ujutro pripremiti sve što je potrebno za uspješno provođenje natjecanja, uključujući pecivo, osvježavajuće piće i slatki zalogaj iz donacije tvrtke Kraš za sve koji dođu (uključujući publiku, promatrače, navijače, trenere...).
Obavijest koja je objavljena na web stranici HRS-a u prvom je redu namijenjena možebitno zainteresiranima da dođu vidjeti što to ARG jest i što mi to po šumi radimo. Budite bez brige, svi koji su trebali imali su obavijest na vrijeme, a sve vas pozivam da u subotu 06.05.2017. godine dođete u Zagreb na Dotršćinu i uživate s nama.
Kako je nakon podjele pokala bilo prošle godine, može se vidjeti na priloženoj slici.

     Pozdrav & 73

           Željko, 9A2EY

9A3TY:
Željko, najprije da vam zaželim lijepo vrijeme i puno uspjeha u radu.

Iako je sve što si napisao logično dozvoli da postoje i drugačija (subjektivna) mišljenja / logika.


--- Citat: 9A2EY - 04. Svibanj 2017, 10:49:44 ---koji se bave ili su se bavili ARG natjecanjima

--- Kraj citata ---

Što je s onima koji će se tek baviti ?


--- Citat: 9A2EY - 04. Svibanj 2017, 10:49:44 ---svi koji su trebali

--- Kraj citata ---

Ako je cilj popularizacija onda svaku priliku treba iskoristiti za to. A ne da stvari budu samo za uhodanu skupinu ljudi.
Možda sam previše subjektivan jer mi stvarno idu na živce česte vijesti na lokalnom portalu koja započinju s "jučer je u ... održano predavanje o ..." na koje bih sigurno išao da sam znao da će biti. 
Dozvoli da neki ne planiraju godinu dana unaprijed nego ih ponese trenutak. Ja sam proslijedio info našem upravnom odboru pa je prvi komentar bio "a di nam je uređaj". Da je bilo malo više vremena možda bi nešto stigli posuditi ako već ne napraviti. Naravno da će biti još prilika za upoznavanje s ARGom i da neće svijet propasti zbog jedne propuštene prilike ali i dalje mislim da bi bilo dobro da svi koji nešto rade ulože dodatni napor za informiranje potencijalno zainteresiranih. Možda kolege iz susjednog kluba nešto uskoro organiziraju - tečaj, prezentaciju ili nešto slično (po mogućnosti ne u minskom polju) pa na jednostavniji način dobijemo direktni uvid u svijet ARG-a.

Sretno !


 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju