Autor Tema: Rad tajnice HRS-a  (Posjeta: 7992 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A3TY

• Život posvećen forumu
  • Red pršuta, red sira ...
Odg: Rad tajnice HRS-a
« Odgovori #30 u: 29. Kolovoz 2016, 09:10:08 »
Opet nepotpuno tumačenje stanja.

Tablica kaže i ovo:
- Dobar (3) - 9,1%
- Odličan (5) - 18,2%

Ili se može gledati i ovako 12 glasova protiv i 10 za ;)

Moram priznati da nisam skužio što si htio reći.
Po tebi 27,3% glasova ima istu težinu kao i 72,7% ? Aj, dobro.

73 de Ivo, 9A3TY

Ovaj odgovor izdan je u elektroničkom obliku i pravovaljan je bez potpisa i pečata.

Offline 9A1AA

• Život posvećen forumu
« Odgovori #31 u: 29. Kolovoz 2016, 09:32:55 »
Pusti postotke na tako malom uzorku......12 glasača je dalo negativnu ocjenu a 10 pozitivnu .....to kaže tablica.....
I nemoj me shvatiti preozbiljno......ne branim nikoga....ovo je više pod HAHA komentar.....
Pokazalo se još jednom da mi nemamo kritičnu masu za bilo kakvo važno pitanje......zato ćemo na nadolazećim HRS-ovim izborima proći onako kako i zaslužujemo.....
73, Ivo 9A1AA

Offline 9A6C

• ???
  • *
« Odgovori #32 u: 30. Kolovoz 2016, 14:56:22 »
Kako ja vidim stvar, za 12 ljudi kvaliteta ne neupitna, a za onih 10 koji žive u zabludi upitna je razina izvrsnosti ;D

Na kraju, bit će kako Ivo kaže, a i Krleža je nešto slično napisao odavno - nigdar ni tak bilo, da ni nekak bilo..pa tako i HRS.
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

Offline 9A3TY

• Život posvećen forumu
« Odgovori #33 u: 30. Kolovoz 2016, 16:28:53 »
Kako ja gledam, ako nitko (odnosno dovoljno veliki broj ljudi) nije zainteresiran za poboljšanje stanja u HRS-u zašto bi se itko kandidirao za predsjednika i uložio svoje slobodno vrijeme trudeći se napraviti nešto što (skoro pa) nikome ne treba ?

A da će biti HRS-a bit će, dok pod svojim nadzorom ima QSL službu. Kad to nestane, hmmmm, nisam uvjeren.

Tajnici je očito upala sjekira u med. Ne mora ništa raditi a kunice svaki mjesec sjedaju na račun.
A vi klubovi mislite se sami za sebe kako ćete preživiti ... A vi predsjednici i tajnici klubova radite i dalje 100 puta više od tajnice HRS-a - za džaba. Vi volite radioamaterizam.

Što reći do - sramota me što sam član.

73 de Ivo, 9A3TY

Ovaj odgovor izdan je u elektroničkom obliku i pravovaljan je bez potpisa i pečata.

Offline 9A2ZK

• Newbie
  • *
« Odgovori #34 u: 14. Studeni 2016, 10:11:45 »
Stvarno neznam za gospodju! ali solidna trojka (3) dok se neupozna, problema svakakvih a mriješiti GORDIJSKI čvor ? Koliko znam odluka je donešena jer gospodja zna , govori i piše :Engleski,Francuski, Talijanski , osim toga upoznata je sa Evropskim fondovima ????  Budemo vidjeli šta će od svega biti - ali bez, krepaj mago dok trava naraste! Zahvaljujem se kolegama koji pročitaju moje mišljenje o dogadjaju. 9a2zk.

Offline 9A2VX

• Master in Training
« Odgovori #35 u: 14. Studeni 2016, 13:31:54 »
9A2ZK,
Citat:
Stvarno neznam za gospodju! ali solidna trojka (3) dok se neupozna, problema svakakvih a mriješiti GORDIJSKI čvor ? Koliko znam odluka je donešena jer gospodja zna , govori i piše :Engleski,Francuski, Talijanski , osim toga upoznata je sa Evropskim fondovima ????

Pišeš li o tajnici ili administrativnoj djelatnici? To su dvije različite osobe...
Pozdrav, Zvone, 9A2VX

Offline 9A6SPR

• Newbie
  • *
« Odgovori #36 u: 22. Veljača 2017, 07:40:21 »
Pozdrav!

Moje iskustvo sa radom gdjicom Marija, 9a6pax je vrlo pozitivan.

Nisam bio aktivan preko 20 godina. Zadnji QSO mi je bil 1996. Kak sam sad u mirovini, odlucio sam se aktivirati.
Papire sam dobio u roku cca 2 tjedna. Trebalo je prekopati Žikinu arhivu. hihi.. Imao sam "cast" to jednom vidjeti
i skidam joj kapu.

9a6spr Rado

Offline 9A3TY

• Život posvećen forumu
« Odgovori #37 u: 22. Veljača 2017, 14:07:31 »
E moj Rado,

ti si još jedan lijepi primjer kako je ljudima dovoljno i malo pa da budu zadovoljni.

A mi neki drugi smo "prokleti" jer nam je normalno da u 21. stoljeću podaci budu u digitalnom obliku i da se dobiju jednim klikom a ne kopanjem po arhivi dva tjedna.
Nadam se da će IO takvo izvanredno zalaganje nagraditi odgovarajućim bonusom.  ;D

73 de Ivo, 9A3TY

Offline 9A6WW

• Master in Training
« Odgovori #38 u: 22. Veljača 2017, 17:39:48 »
Dozvoli da ljudi budu i zadovoljni u time što im treba od saveza ako to i dobiju, a ne da ih odmah stavljaš u kategoriju ljudi s niskim zahtjevima jer to zvuči i pomalo uvredljivo.

A posebno ovo:

Citat:
Nadam se da će IO takvo izvanredno zalaganje nagraditi odgovarajućim bonusom.

Nije baš spojivo s HRS funkcijom člana NO nazivati ljude dupeuvlakatorima koji očekuju bonus samo zbog toga što misliš drugačije (napisao ovaj izraz svjestan rizika da mi 1AA obriše post, ali oš-neš tako po tvojim izjavama ispada...).

Ja ne spadam u kategoriju zadavoljnih kao Rado, ali to nije razlog da ga vrijeđam.

73

« Zadnja izmjena: 22. Veljača 2017, 17:46:58 od 9A6WW »

Offline 9A3TY

• Život posvećen forumu
« Odgovori #39 u: 22. Veljača 2017, 22:15:41 »
Sorry ako je bilo nejasno.
Nije mi bila namjera vrijeđati Radu. Dapače, poznato je da je vrlina biti zadovoljan s malim.
Što se bonusa tiče nisam mislio na bonus za Radu nego za stručnu službu što tako "kvalitetno" radi svoj posao.
A to je pak bila aluzija na bonuse / stimulacije koji su se proteklih godina dijelili šakom i kapom bez ikakve utemeljenosti na stvarnom zalaganju tj. rezultatima.

Nadam se da sam sada bio malo jasniji.
73 de Ivo, 9A3TY

Offline 9A6SPR

• Newbie
  • *
« Odgovori #40 u: 27. Veljača 2017, 08:10:57 »
Pozdrav Ekipa!

Ne znam dal si nekad videl Zikinu arhivu. Ja sam imao "cast" to vidjet, i fakat skidam kapu onome ko se tu moze snac.
Evo, cim cu bit u mogucnosti doc do Saveza, 20dkg kave nosim :)) A inace, nikad ne trazim ono kaj nemrem dobit. :))

Offline 9A6SPR

• Newbie
  • *
« Odgovori #41 u: 27. Veljača 2017, 08:17:54 »

Pozdrav!

Dozvoli da ljudi budu i zadovoljni u time što im treba od saveza ako to i dobiju, a ne da ih odmah stavljaš u kategoriju ljudi s niskim zahtjevima jer to zvuči i pomalo uvredljivo.

Ne kuzim zasto bi ovo bilo uvredljivo??

Citat:
Nadam se da će IO takvo izvanredno zalaganje nagraditi odgovarajućim bonusom.

Nije baš spojivo s HRS funkcijom člana NO nazivati ljude dupeuvlakatorima koji očekuju bonus samo zbog toga što misliš drugačije (napisao ovaj izraz svjestan rizika da mi 1AA obriše post, ali oš-neš tako po tvojim izjavama ispada...).

Ja ne spadam u kategoriju zadavoljnih kao Rado, ali to nije razlog da ga vrijeđam.

73

Sto je tu "dupeuvlakacki" ako donesem curama kavu? O kakvim "bonusima" je rijec? Posto me nije bilo 20++ godina, ako moze malo objasnjenje o cemu se radi. U "moje vrijeme" tih "bonusa" nije bilo. 

9A6SPR
« Zadnja izmjena: 27. Veljača 2017, 08:20:09 od 9A6SPR »