• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Rad tajnice HRS-a

Autor 9A3TY, 13. Kolovoz 2016, 09:05:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3TY

Citat: 9A1AA  u 29. Kolovoz 2016, 08:52:58
Opet nepotpuno tumačenje stanja.

Tablica kaže i ovo:
- Dobar (3) - 9,1%
- Odličan (5) - 18,2%

Ili se može gledati i ovako 12 glasova protiv i 10 za ;)

Moram priznati da nisam skužio što si htio reći.
Po tebi 27,3% glasova ima istu težinu kao i 72,7% ? Aj, dobro.

73 de Ivo, 9A3TY

9A1AA

Pusti postotke na tako malom uzorku......12 glasača je dalo negativnu ocjenu a 10 pozitivnu .....to kaže tablica.....
I nemoj me shvatiti preozbiljno......ne branim nikoga....ovo je više pod HAHA komentar.....
Pokazalo se još jednom da mi nemamo kritičnu masu za bilo kakvo važno pitanje......zato ćemo na nadolazećim HRS-ovim izborima proći onako kako i zaslužujemo.....
73, Ivo 9A1AA

9A6C

Kako ja vidim stvar, za 12 ljudi kvaliteta ne neupitna, a za onih 10 koji žive u zabludi upitna je razina izvrsnosti ;D

Na kraju, bit će kako Ivo kaže, a i Krleža je nešto slično napisao odavno - nigdar ni tak bilo, da ni nekak bilo..pa tako i HRS.
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A3TY

Kako ja gledam, ako nitko (odnosno dovoljno veliki broj ljudi) nije zainteresiran za poboljšanje stanja u HRS-u zašto bi se itko kandidirao za predsjednika i uložio svoje slobodno vrijeme trudeći se napraviti nešto što (skoro pa) nikome ne treba ?

A da će biti HRS-a bit će, dok pod svojim nadzorom ima QSL službu. Kad to nestane, hmmmm, nisam uvjeren.

Tajnici je očito upala sjekira u med. Ne mora ništa raditi a kunice svaki mjesec sjedaju na račun.
A vi klubovi mislite se sami za sebe kako ćete preživiti ... A vi predsjednici i tajnici klubova radite i dalje 100 puta više od tajnice HRS-a - za džaba. Vi volite radioamaterizam.

Što reći do - sramota me što sam član.
73 de Ivo, 9A3TY

9A2ZK

Stvarno neznam za gospodju! ali solidna trojka (3) dok se neupozna, problema svakakvih a mriješiti GORDIJSKI čvor ? Koliko znam odluka je donešena jer gospodja zna , govori i piše :Engleski,Francuski, Talijanski , osim toga upoznata je sa Evropskim fondovima ????  Budemo vidjeli šta će od svega biti - ali bez, krepaj mago dok trava naraste! Zahvaljujem se kolegama koji pročitaju moje mišljenje o dogadjaju. 9a2zk.

9A2VX

9A2ZK,
Citat:Stvarno neznam za gospodju! ali solidna trojka (3) dok se neupozna, problema svakakvih a mriješiti GORDIJSKI čvor ? Koliko znam odluka je donešena jer gospodja zna , govori i piše :Engleski,Francuski, Talijanski , osim toga upoznata je sa Evropskim fondovima ????

Pišeš li o tajnici ili administrativnoj djelatnici? To su dvije različite osobe...
Pozdrav, Zvone, 9A2VX

9A6SPR

Pozdrav!

Moje iskustvo sa radom gdjicom Marija, 9a6pax je vrlo pozitivan.

Nisam bio aktivan preko 20 godina. Zadnji QSO mi je bil 1996. Kak sam sad u mirovini, odlucio sam se aktivirati.
Papire sam dobio u roku cca 2 tjedna. Trebalo je prekopati Žikinu arhivu. hihi.. Imao sam "cast" to jednom vidjeti
i skidam joj kapu.

9a6spr Rado

9A3TY

E moj Rado,

ti si još jedan lijepi primjer kako je ljudima dovoljno i malo pa da budu zadovoljni.

A mi neki drugi smo "prokleti" jer nam je normalno da u 21. stoljeću podaci budu u digitalnom obliku i da se dobiju jednim klikom a ne kopanjem po arhivi dva tjedna.
Nadam se da će IO takvo izvanredno zalaganje nagraditi odgovarajućim bonusom.  ;D

73 de Ivo, 9A3TY

9A6WW

Dozvoli da ljudi budu i zadovoljni u time što im treba od saveza ako to i dobiju, a ne da ih odmah stavljaš u kategoriju ljudi s niskim zahtjevima jer to zvuči i pomalo uvredljivo.

A posebno ovo:

Citat:Nadam se da će IO takvo izvanredno zalaganje nagraditi odgovarajućim bonusom.

Nije baš spojivo s HRS funkcijom člana NO nazivati ljude dupeuvlakatorima koji očekuju bonus samo zbog toga što misliš drugačije (napisao ovaj izraz svjestan rizika da mi 1AA obriše post, ali oš-neš tako po tvojim izjavama ispada...).

Ja ne spadam u kategoriju zadavoljnih kao Rado, ali to nije razlog da ga vrijeđam.

73

9A3TY

Sorry ako je bilo nejasno.
Nije mi bila namjera vrijeđati Radu. Dapače, poznato je da je vrlina biti zadovoljan s malim.
Što se bonusa tiče nisam mislio na bonus za Radu nego za stručnu službu što tako "kvalitetno" radi svoj posao.
A to je pak bila aluzija na bonuse / stimulacije koji su se proteklih godina dijelili šakom i kapom bez ikakve utemeljenosti na stvarnom zalaganju tj. rezultatima.

Nadam se da sam sada bio malo jasniji.
73 de Ivo, 9A3TY

9A6SPR

Pozdrav Ekipa!

Ne znam dal si nekad videl Zikinu arhivu. Ja sam imao "cast" to vidjet, i fakat skidam kapu onome ko se tu moze snac.
Evo, cim cu bit u mogucnosti doc do Saveza, 20dkg kave nosim :)) A inace, nikad ne trazim ono kaj nemrem dobit. :))

9A6SPR

Pozdrav!

Citat: 9A6WW  u 22. Veljača 2017, 17:39:48

Dozvoli da ljudi budu i zadovoljni u time što im treba od saveza ako to i dobiju, a ne da ih odmah stavljaš u kategoriju ljudi s niskim zahtjevima jer to zvuči i pomalo uvredljivo.

Ne kuzim zasto bi ovo bilo uvredljivo??

Citat:Nadam se da će IO takvo izvanredno zalaganje nagraditi odgovarajućim bonusom.

Nije baš spojivo s HRS funkcijom člana NO nazivati ljude dupeuvlakatorima koji očekuju bonus samo zbog toga što misliš drugačije (napisao ovaj izraz svjestan rizika da mi 1AA obriše post, ali oš-neš tako po tvojim izjavama ispada...).

Ja ne spadam u kategoriju zadavoljnih kao Rado, ali to nije razlog da ga vrijeđam.

73

Sto je tu "dupeuvlakacki" ako donesem curama kavu? O kakvim "bonusima" je rijec? Posto me nije bilo 20++ godina, ako moze malo objasnjenje o cemu se radi. U "moje vrijeme" tih "bonusa" nije bilo. 

9A6SPR