Nikad nisam bio na nekom sastanku IARU ali čuo sam da od čovjeka koji je bio da Česi imaju nekakve tri udruge koje se međusobno glože i svaka navlači na svoju stranu. Hvala lijepo, takav uzor mi ne treba.
Off topic sam, svjestan sam. Ali što je to evropski? Njemačko, Englesko, ili iz Brisela?

Ove riječi me podsjećaju na bivšu državu i jugoslavenstvo.
Ljudi moji, imamo HRS. Uopće nije dobar i jako sam nezadovoljan njime. Ali ne osjećam se sposobnim primiti nekog posla. ne samo u HRS-u nego i u klubu. Ali siguran sam da ima ljudi koji su sposobni. Poznam neke, ne sve, ljude koji su izabrani u novo čelništvo. Te koje poznam znam da su dobri, sposobni i pošteni. Dajmo im priliku da pokažu što i kako misle. Za početak bi bilo dobro da se objavi nekakav plan rada. što prije to bolje.
I da se ipak vratim na temu. Mislim da je priča o logu, kovanju značkica sa "plebiscitarno" prihvaćenim novim logom kukavičje jaje novom čelništvu. A jako neozbiljno i neodgovorno od onih koji to rade ovako kako rade. Postoji postupak kako to ide.
73 Damir
P.S. umoran sam od objašnjavanja stvari ljudima koji ne žele da im se objasni, ne čuju i ne prihvaćaju ništa osim svog mišljenja