Previdio sam prvu rečenicu u 9A3Z postu, ono - meni opet dalo pisati...
Dok sam u svoje vrijeme bio na poziciji da vedrim i oblačim po webu i forumu, često sam imao prilike slušati/čitati od 9A8DU da se netko drugi logira pod njegovim znakom i onda piše svašta. Provjerom je utvrđeno da se uvijek logira samo jedan 9A8DU. Jednako kao što je utvrđeno da je 9A7WA zlorabio tuđe pozivne oznake i u ime tih ljudi pisao koješta. Isto kao što je netko, da ne kažem tko, koristio oznaku 9A6JJW, a potom i S54KB, da bi u strahu od samog sebe napisao nešto. Prvog sam nazvao Pero, jer mu je izričaj jaaaako sličio na 9A6A, za drugog se nisam mogao odlučiti

A sad Denis tvrdi, a čaršija priča, da se njemu ne da pisati, iako nema tekuću zabranu.
To može biti:
1/ samo njegova priča za malu djecu
2/ greška u sustavu
3/ zlouporaba sustava
Evo, svečano se obavezujem da ću na ovom forumu objesiti screen shot koji dobijem od 9A3Z, a koji potvrđuje ove njegove navode. Ako mi se to nemogući, poslat ću je kome god stignem i koga znam pa da tu priču završimo.
Obzirom da znam kako Denis prati stanje na forumu, a prisutan je i na FB gdje ja nisam (pa molim da mu se ovo i tamo prenese), pričekat ću sedam dana, što je sasvim dovoljno za izradu takvog screenshota.
Ukoliko do tada ne dobijem screen-shot od 9A3Z, nema druge nego zaključiti da se radi o rješenje pod 1/, što nikako ne ide u prilog njegovoj ponovno izraženoj ambiciji da se kandidira za predjsendika IO HRS - u čemu ga zdušno podržavam.
Ukoliko screen-shot pristigne nakon roka koji sam zadao, javno ću se ispričati i svejedno ga objaviti. Ako do toga pak nikad ne dođe, sažaljenjem moram ustvrditi da osoba koja se služi takvim podmetanjima nije materijal za predsjednika IO i moja podrška izostaje, iako ona nema nikakvu praktičnu vrijednost, osim moralne i ham-friendly.
Mislim da su ovo uvjeti koji bi zadovoljili sve strane u postupku