KV aktivnosti > QSL služba

QSL manageri - loša iskustva

(1/3) > >>

9A4WY:
Nije baš da zaslužuje da se tema zove po njemu.... >:(
EA7FTR

Odrađena veza sa jednom stanicom...on mu je menadžer...plaćeno paypalom...poslan e-mail EA7FTR-u da je plaćeno....nema odgovora 3dana,pa opet poslan e-mail nema odgovora 7 dana...čekam 3 mjeseca...nema kartice u poštanskom....poslat e-mail opet....nema odgovora 3 dana..poslat e-mail opet...nema odgovora 7 dana...poslat request paypalu da "gospodin pun posla i koji živi u drugom svijetu i kojeg ja ne razumijem"(tako ga je nazvao onaj sa kojim sam uradio vezu i još me popljuvao brutalno)...nema odgovora 7dana.......naravno, PAYPAL je vidio sa kim ima posla pa je uredno vratio 3€...
Evo....sve ovo radi 3€... ;D
A zamislite da je on menađer nekoj ekspediciji kao npr. VK0EK(sve qsl-ke poslate u 2 mjeseca).  :D :D

PA NEKA MI NEKO KAŽE DA JE ON DOBAR MENADŽER...bljak
Kiko,9A4WY

9A6WW:
Izgleda nisi jedini...

http://www.ik3qar.it/manager/man_result.php?call=EA7FTR

73

9A4WY:
negdje sam pročitao da je on good manager....ili je čak ovdje netko spominjao...  :D
RW6HS je isti kao i on...samo što on ne prima paypalom pa lovu nemozes vratiti..
4WY

9A2NO:
Bok!

Osobno nemem više dugovanja s njegove strane, ali zadnju vezu koju sam potvrdio je bio A71EL i BY na 80m uz prethodni e-mail za više karata prije desetak godina i više €. Već je onda bio na lošem glasu. Njegov sin EB7DX ide polako njegovim stopama. Nadam se da će ga svrstati u istu kategoriju kao i SK F6FNU. Sve postaje za koje je bio manager nisu vrijedile za DXCC. Ljudima prekipilo.

Ali... ima više takvih "managera". Na mojoj listi vode španjolci, zatim talijani. Ima nekoliko iz USA, YB (neke su već i otkantali, YB9BU ) ... ima ih još. Neki ne odgovaraju ni na prepuručeno pismo. Adresa ok ali e-maila nema ili ne odgovaraju.
Sjećam se da sam se nadopisivao sa HK3JJH, Pedrom, ispalo je OK na kraju

Ovaj topic bih preimenovao u "Čuvajte se managera". Jednom davno sam predložio "antitop listu" managera. Neka se zna a mlađima dobra informacija.

7a Dino

9A3SM:
Na žalost ste u pravu ... evo jedan i s moje strane koji je zadnje iskustvo sa velikim EA menadžerima.

PEDRO MIGUEL RONDA MONSELL
MAXIMILIANO THOUS 16-24
E-46009 VALENCIA
Spain
EA5GL,Pedro

Pedro je QSL assistant of EA5KB ... u prepisci s njim sam mu napisao moja loša iskustva sa EA5KB i mnogim drugim EA menadžerima i isti mi odgovara da je on PERSONA ZA SEBE  i da nije isti kao i drugi te da ne odgovara za njihove postupke.

U razgovoru s njim sam mu rekao da imam 3 ili 4 karte koje su preko EA5KB i rekao je pošalji meni i ja ti ih potvrdim da vidiš da nisam kao drugi.
Karte su ništa posebno i pošaljem mu ih sa 3$ i kovertom za povrat ... nakon nekog vremena i pitanja da li je primio moje pismo odgovorio je da jest i da današnjeg dana nema odgovora od njega što se tiče QSL karte.

Prije mjesec dana mi je poslao poruku na mail da je poslao pismo na moju adresu koje do danas nije stiglo u što sam siguran 100%  da nije izašlo iz njegove ruke jer na moju kućnu adresu je stiglo na stotine i stotine pisama svih veličina i nije mi se desilo da je ijedno izgubljeno.

Moj zaključak je da je ISTI LOPOV KAO I SVA EA BRATIJA  i da samo skupljaju novce a karte ćemo vidjeti jedino ako mu pošaljemo 5 pisama po jednu kartu i u svakoj 5$ najmanje ...

Treba sastaviti kratku poruku o "njihovim postenjima" i istu svakodnevno slati po klusterima .. ja ću uskoro i to napraviti i svaki dan ću ih šibati po klasterima pa neka se crvene ako imaju obraza i časti.

Samo udruženim snagama se može bagri stati na vrat a na žalost i ARRL bi mogao kad bi htio tome vrlo lako stati na kraj kako Dino kaže samo da im uskrati VAŽENJE NJIHOVIH KARATA pa bi onda svako ko treba pravog menadžera znao kome da se javi a ne da potroši vrijeme i novce uzaludno.

Vjerujem da nas ima još dosta koji smo ovo prošli pa svaka razmjena iskustava SA ZNAKOM, IMENOM I PREZIMENOM MENADŽERA  dobro dodje.

VY 73 de Mato - 9A3SMNavigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju