• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

mcHF SDR KIT

Autor 9A9MM, 14. Studeni 2015, 08:48:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5HZ

Super na slici, vjerujem da još ljepše izgleda u živo a još veće zadovoljstvo kad i solidno služi hi......ali ako nije tajna kad si podvukao crtu koliki je zbroj. Naravno bez tvojeg znanja i truda.
73 de 9A5HZ  Zlatko

9A2QP

Miro pozdrav !
Evo konacno i ja platio jedan primjerak tog malca. E sad je problem kutija odn. prednja ploča nigdje nema podatak za naruđbu ili barem nacrt te prednje ploče u pdf formatu (1:1) pa da jee dam laser cuter-om izrezati , jel znas ti gdje se moze to nabaviti.
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A9MM

Citat: 9A5HZ  u 18. Veljača 2016, 07:11:47
Super na slici, vjerujem da još ljepše izgleda u živo a još veće zadovoljstvo kad i solidno služi hi......ali ako nije tajna kad si podvukao crtu koliki je zbroj. Naravno bez tvojeg znanja i truda.
Hvala na interesiranju
Kada se sve zbroji cca 3600Kn s tim da sam mogao malo uštedjeti na prednjim dugmadima(dobio sam ih uz kućište i zamjenio puno skupljim i kvalitetnijim)
A tu je i minimalna narudžba za neke komponente u modifikacijama koja je veća od potrebne količine.

73*
Miro

9A9MM

Citat: 9A2QP  u 18. Veljača 2016, 11:48:24
Miro pozdrav !
Evo konacno i ja platio jedan primjerak tog malca. E sad je problem kutija odn. prednja ploča nigdje nema podatak za naruđbu ili barem nacrt te prednje ploče u pdf formatu (1:1) pa da jee dam laser cuter-om izrezati , jel znas ti gdje se moze to nabaviti.

Pozdrav
Drago mi je da ćeš konačno dobiti mcHF KIT
Koliko vidim sada isporučuje skoro sastavljene
U svakom slučaju možeš računati na moju pomoć u sklapanju a posebno u modificiranju
Kod mene ima puno info u vezi izgradnje ,ima i par nacrta prednje ploče sa dimanzijama
Meni je naj više problema i frustracija napravilo kućište od SP3OSJ,pre malo je i nije idealno urađeno.
Bilo je puno modifikacija naročito u TX-u
Moja naj veća zamjerka je mehanički TUNE encoder koji je morao biti optički a i puno kvalitetnije izvedbe
Sve ostalo 5
Ja još nisam uradio par modifikacija
Trebam zamjeniti eeprom(novi je puno većeg kapaciteta za buduće programske nadogradnje)
Zamjeniti pobudne tranzistore boljima s većim pojačanjem
A izgleda da slijedi i izmjena u djelu prekapčanja RX/TX
Imam tvoj email pa ću ti poslati sve ono što mislim da će ti trebati u gradnji da sam ne tražiš.

73* Miro 9a9mm(e76rr)

9A9MM

Još jedna sličica mcHF-a  8)