HRS > Web HRS-a

FORUM

<< < (10/10)

9A1AA:
Martine, prijavio nam je to deda Mark još prije par dana i od onda webmaster (sa momcima iz PLUS-a koji nam daje hosting) radi na rješavanju tog tehničkog problema.

Umjesto logiranja preko Foruma logirajte se preko Naslovnice i onda ne bi trebalo biti problema.

9A6WW:
Helou! Ima li koga tamo?

Vidim nekako slabašan promet na forumu...

Out-of-topic poruka za nekog tko se brine za hamradio stranice, mrzi mi se otvarati novi topic.

Login na forum sam probao jutros, al ne radi. Server crkava, http error 500. Ne radi još uvijek, večeras. Našao backdor tako da idem na servise, pa na male oglase, i ulogiram se tamo.

Naknadno našao hrs info od 4.03. na hrs stranicama o login problemima, no ljudi moji, nije li to ogavno dug period? Ja da za to vrijeme ne riješim sličan problem u mojoj firmi već bi bio na burzi rada.

Pozdrav svima, a posebno plaćenom održavatelju stranica.

9A4EW:
Kod mene nije bilo nikakvih problema niti sekunde. Logiram se kao i uvijek preko naslovnice i sve radi OK.

73 de 9A4EW, Hrvoje

9A8MM:
Pozdrav svima.

Vjerujem da je nakon današnjih aktivnosti problem prijave i odjave preko foruma uspješno riješen. Ako se bude i dalje pojavljivao (odnosno, ako i dalje imate problem prijave preko foruma) molim vas da javite.
Uz isprike svima na eventualnim neugodnostima, podsjećam da je ispravan put prijave i odjave preko naslovnice.

Problem je bio u pluginu koji povezuje forum (SMF2WP) i wordpress (WP2SMF). S obzirom da je plugin star, a da se dosta vremena nije ažurirao, a wordpress je doživio veću nadogradnju, neke su funkcije promijenjene, odnosno, pozivaju se na drugim mjestima. U ovom se slučaju radilo o, za ovu funkcionalnost, nevažnu funkciju wptexturize. U wordpressu je ovo poznat bug (tamo gdje su ga uspjeli pronaći), i opisan je ovdje: https://core.trac.wordpress.org/ticket/43609. Međutim, s obzirom na konfiguraciju kakvu ima hamradio.hr, rješenje nije primjenjivo.

Ono što je primjenjivo je promjena plugina, odnosno, drugi način kontrole kako se uključuje cijeli set funkcija, među kojima je i ova. S obzirom na vrlo šture informacije iz error loga ("Cannot redeclare wptexturize() (previously declared in /home/hamradi1/public_html/wp-includes/formatting.php:51) in /home/hamradi1/public_html/wp-includes/formatting.php on line 315"), pronalazak pravog mjesta poziva funkcije, implementacije rješenja i testiranje je potrajalo.

Marko, 9A8MM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju