• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

HST 12

Autor 9A6AA, 08. Rujan 2015, 13:21:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Danas su Daki, 9A2WJ (kao međunarodni HSC sudac) i Zvonimir, 9A3DSZ (kao natjecatelj, D – Junior Males – age 21 or younger), otišli na 12th IARU High Speed Telegraphy World Championship (09-13 September 2015, Ohrid, Macedonia).

Kaže Daki: "Nekidan me nazvao Zvonimir te zapitao "znaš li što je novo"? Bolji sam od tebe!"

Već dulje vrijeme Daki trenira slijepog Zvonimira za rad u brzinskoj telegrafiji. Ovaj odlazak je kruna njihovog rada.

U Ohridu će se sastati posebno povjerenstvo te razmatrati mogućnost uvođenja posebne kategorije: natjecanje za osobe s posebnim potrebama.
"DX never sleeps..."

9A1AA

Bravo Zvonimire! Držim ti palčeve ;)
Poznavajući Dakija sigurno će nam napisati nešto o ovom događaju pa ću to i objaviti na webu.
73, Ivo 9A1AA

9A5TO

GL za CW entuzijaste! Već je ovo uspjeh, a ako padne medalja, svi će  :o

73,

T., DL/9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A2QP

Zvonimire puno uspjeha CW je zakon za radiooperatora bez toga ni jedan operator nije kompletan a posebno QRQ to se uvjek cjeni
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A3OD

Sve veze su dobre, jedino su mi CW malo dobrije (hihi), sretno, samo sudjelovanje je nešto a o plasmanu da ne govorimo.

9A6AA

Evo, nakon 24-satnog putovanja, ekipa je stigla u Skopje.
Slijedi put do Ohrida...

Povratak u nedjelju će biti otežan jer su svi vlakovi prema sjeveru puni emigranata...
"DX never sleeps..."

9A2NO

Bok!

Bilo bi lijepo da im HRS dogovori i pomogne za avionsku kartu.
Situacija baš nije sjajna dolje. Ipak predstavljaju Hrvatsku. Sitnica ... ako žele.

73 Dino

9A2NO

Bok!

Hi, evo odgovaram sam sebi na post ... Imaju povratnu kartu za vlak iz Skopja.
HRS pomogao i tako je dogovoreno ... ali moj prijedlog i dalje stoji.

73 Dino

9A6NDD

Valjda ih neće zamijeniti za sirijce  ;D
Kada se sjetim kako je putovati 24 sata u vlaku, ne bi im želio biti u koži... svaka čast na volji da idu vlakom....
Želim obadvojici dobar provod, dobar rezultat i sretan povratak!

9A6AA

Citat: 9A2NO  u 09. Rujan 2015, 11:35:56
...
Bilo bi lijepo da im HRS dogovori i pomogne za avionsku kartu.
...
Dino,
to sam ja rekao (predlagao) prije par mjeseci...
Dobro je da je i ovako ispalo.
"DX never sleeps..."

9A4QV

A moze se to rijesiti jos uvijek, evo gledam Nedjelja, Skopje-Zagreb 103.50 Eura po osobi.... nije ni vlak puno jeftiniji zasigurno..

QV

9A6XX

Bilo bi zgodno ako bi se HRS oglasio oko ovog pitanja ODMAH.

Možda situacija nije tako grozna (iako, ako je kao na TVu ni ja im ne bi bio u koži).
Ako Daki procjeni da bi bilo dobro da lete iz Skopja, siguran sam da im i mi možemo pomoći?

73,
Hrle - 9A6XX

9A6AA

Oliver, Z32TO, provjerio je jutros na kolodvoru, čim su došli u Skopje.
Rečeno im je da im ne preporučuju poći večernjim vlakom, "kušet kolima", jer se neće moći ući.
Ostaje dnevni, ne toliko opterećeni vlak, a onda od Bgd do Zagreba nastaviti normalno.

Inače, Croatia Airlines: Skopje-Zagreb, 1047.00 kn, 13. rujna u 05.50h

"DX never sleeps..."

9A7LFZ

Skroman penzionerski doprinos, 25 eura, koji pošteni skuplja, da mu pošaljem ?