• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kazneni bodovi

Autor 9A3IV, 08. Kolovoz 2015, 15:33:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3IV

Mislim da je ovo prešlo svaku mjeru. 1AA provodi pravila foruma kakva su sada. Ona nisu uklesana u kamenu. Molim te, objasni koji je postupak da se ta pravila promijene. Predlažem da se doživotnu zabranu zamijeni zabranom na godinu dana nakon čega se kazneni bodovi brišu i sve počinje iz početka.

Ovo nije forum nekog pojedinca ili male grupice. Ovo je forum radio-amatera iz Hrvatske. Svih, bili članovi HRS-a ili ne. Slagali se sa politikom saveza ili ne. Kritizirali je ili ne. Zato želim da se svi koji se žele javljati na forumu i javljaju.

1AA, na potezu si
SVE ILI NIŠTA

9A1AA

Pa vrlo jednostavno. Pravila je odobrio Izvršni odbor HRS-a prije nekoliko godina. Dakle, daleko prije nego što je 9A1AA postao (jedini) moderator i web urednik.
Onaj tko je donio pravila taj ih na prijedlog članova može i mijenjati.
Sve je tu jasno.....
73, Ivo 9A1AA

9A3IV

Evo, poslao sam mail za Izvršni odbor. Tri ili četiri rečenice, ali dovoljno ako se želi o tome raspravljati. Ako se ne želi, ni elaborat mi neće pomoći

73 Damir
SVE ILI NIŠTA

9A2JK

U pravilima nigdje ne piše da se ne smije kritizirati HRS,
ali u pravilima zato jasno piše da se treba pridržavati teme rasprave.

Pravila se ništa posebno ne razlikuju od pravila drugih foruma (osim skupljanja kaznenih
bodova) ili, drugim riječima rečeno, svi kojima je na bilo koji način zabranjeno pisanje na
ovom forumu su to sami ''tražili i provocirali''. Na drugim forumima (a pratio sam i pratim ih
sada ''preko nekoliko'') zbog sličnog ponašanja puno ranije bi im bilo zabranjeno pisanje.

Pravila su vrlo jednostavna, zar ih je tako teško pročitati i pridržavati ih se?
Na niti jednom forumu koji sam pratio nema skupljanja kaznenih poena, nego te moderator
jednostavno ''odreže'' i stvar je riješena.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A3IV

Martine, istinu si napisao, sto posto. Zašto sam pokrenuo ovu temu? Zato jer smatram da nije u redu izgnati bilo koga sa foruma. Složit ćeš se samnom da mogu imati svoje mišljenje i da ga imam pravo gurati. Evo, poslao sam mail za izvršni odbor. Mislim da je to moje pravo. kako će to završiti neznam.

Usput, drugi forumi me ne zanimaju. Zanima me ovaj naš, radioamaterski. Malo nas je i sve nas je manje. Uglavnom se ne slažem sa 1IW, puta puta sam se i zakvačio s njim na forumu. I sa mnogo onih koji su odavno izbačeni. Bez obzira na to, nedostaju mi. A ako nastave po starom začas će opet skupiti bodove pa ih opet neće biti godinu dana

73 Damir
SVE ILI NIŠTA