• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Skupština HRS-a 2015.

Autor 9A4QV, 07. Travanj 2015, 23:15:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7KXP

Ja glasam da se forum definitivno UGASI,jer on više kao takav nema smisla.

Na taj način se riješimo djela rashoda.

Ovo definitivno nema smisla.

Koliko ja znam nitko od nas nije direktno član HRS-a tako  da  podjele na to da li je netko član nečega ili nije stvarno bi trebalo zabiti na klin.

Ja kao član radio kluba, plaćam i tu nesretnu potvrdu o pozivnom znaku, koju očito mijenjam svako malo.

To je meni jedino ikakva veza sa HRS-om jer sam u protivnom  ilegalac.

Na kraju meni je ovo savršena situacija.

Dozvola mi ističe krajem godine i uz prilog ću dati svoju prijašnju dozvolu i zapisnik o radu skupštine koja ne zna postotni račun.

Hakom me neće moći odbiti jer to je moja zadnja punovažna dozvola,i kao dokaz ću im metnuti uplatnicu da sam takvoj sprdačini uplatio 100kn.

Do kraja godine možda se i pojave zamjenici zamjenika delegata koji su baš onda bili i na WC-u.

Sramota.

Pogledajte malo Slovenski forum.

Što je HRS-u u interesu da niko ne razgovara o telekomunikaciji,o elektronici,informatici,propagacijama......

Očito,posvađaj i vladaj i pri tome popisuj 5 repetitora 2 desetljeća.

73

9A1IW

Upravo tako. Forum treba ugasiti, HRSove stranice trebaju biti informativni centar o HRSu, nikako web portal, oglasnik jednako tako "utrnuti" i time se riješiti nepotrebne gužve na Netu.

Što se tiče stanja u Savezu, bit će samo gore, zato treba otkačiti članstvo i već sada osmisliti način kako da se u to novo stanje uklopi QSL menadžment. To je jedino što nam stvarno treba.

Pa neka se veliki dečki sami igraju u svom pijesku. Znamo čemu pijesak služi, bar kod mačaka :)
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A4OE

Bilo bi dobro kad bi netko ponudio suvisli razlog zašto npr. RK Pazin i Rab nemaju pravo na zastupnika-e?
Zašto ne ulaze u ukupan broj zastupnika iako je evidentno iz priloga da se ti RK ubrajaju u ukupan zbroj RK članova HRS-a?
Ima ih još, opaske koje su u predhodnom fajlu su opaske saveza prepisane iz dopisa.

citat iz dopisa:

"... Nako što je otkrivena greška izvršena je detaljna provjera dokumenata te je utvrđeno
sljedeće: ..."

Predhodnom citatu predhodi :
Citat:
"Poštovani zastupnici i zamjenici zastupnika u Skupštini HRS-a,
vezano uz rasprave na forumu HRS-a koje se odnose na skraćeni Zapisnik sa redovne
Skupštine Hrvatskog radioamaterskog saveza, koja se održala 18. travnja 2015. godine,"

Iz napisanog se može iščitati način na koji se je pristupilo, pristupa pripremama Skupštine.

250 000 razloga, Vaših novaca i 750 000 razloga, poreznih obveznika
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A4QV

Mislim, da je dovoljno jos jednom procitati moj uvidni post na ovu temu, 3. pasus, cisto da se ne kaze da smo, kao i obicno " Generali poslije bitke "...

Sto kaze stara Kineska poslovica, starog psa ne mozes nauciti novim vjestinama.

Sto se tice navedene liste...
Goran bare & placenici - Put ka sreci.... gdje je nesto covjek
;D

9A3TY

Prema podacima objavljenim na http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=909&Itemid=564 u skladu sa važećim Statutom ispada da je broj zastupnika u Skupštini 121 (barem ako je vjerovati OpenOffice Calcu).
S obzirom da na stranici piše : Ažurirano: 24 Veljača 2015   broj može biti samo veći (ako je "sjela" još koja uplata do Skupštine) a nikako manji. Ima li netko objašnjenje za to ili da ipak pošaljemo prijavu Uredu za upravu pa nek se oni pozabave s tim ?
73 de Ivo, 9A3TY

9A1IW

Citat: 9a3ty  u 03. Lipanj 2015, 18:56:00
Ima li netko objašnjenje za to ili da ipak pošaljemo prijavu Uredu za upravu pa nek se oni pozabave s tim ?

Sta se uopce ceka sa slanjem?
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A4OE

Ivo, ako ste dobili dopis iz HRS-a datiranog sa 21.05.2015. i ako ste ga pročitali, jasno vam je da što se skupštine tiče to je za tajništvo i predsjednika gotova stvar.

Dva zastupnika?

9A3TY

Citat: 9a4oe  u 04. Lipanj 2015, 13:14:43
Ivo, ako ste dobili dopis iz HRS-a datiranog sa 21.05.2015. i ako ste ga pročitali, jasno vam je da što se skupštine tiče to je za tajništvo i predsjednika gotova stvar.

Nisam imao prilike vidjeti taj dopis.
Pa valjda bi bio red da se očitovanje o diskusiji na forumu pošalje na to isto mjesto. Dobro da nisu izvjesili na oglasnu ploču u Dalmatinskoj.

73 de Ivo, 9A3TY

9A4OE

Citat: 9a3ty  u 04. Lipanj 2015, 13:43:37

Nisam imao prilike vidjeti taj dopis.

Dopis počinje riječima:

"Poštovani zastupnici i zamjenici zastupnika u Skupštini HRS-a,"

U dopisu, 9a3ty je evindentiran kao zamjenik zastupnika RK Jadera (vidljivo iz priloga) slijedom toga je morao dobiti dopis, jedino ako dopis nije poslan selektivno.
Ovo je jedan u nizu slučajeva koji sugerira da dopis nije odaslan svim članovima HRS-a, bilo je nekoliko upita i čuđenja što to citiram, gdje se nalazi.

Netko ne govori istinu, da ne kažem grublje, l..e.
Tu je i ono čudno smanjivanje broja članova RK da bi se dobila brojka 102 (prilog book1) ništa nije napamet jedino priznam grešku kod RK iz Gline, ostalo mi iz 2013..
RK FER nemože se niti brojati formalno nije član saveza.