• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

VUSC contest program

Autor 9a6c, 21. Ožujak 2004, 15:06:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Umjesto hvaljenog S53WW programa preporučio bih svima da na internetu pronadju web stranicu od OK1RR i na njoj skinu VUSC, contest program koji je po logici kompatibilan TR-logu ili CT-logu, a telegrafija na njemu funkcionira bez greške, za razliku od S53WW gdje je to prilicno čudno.

Program je "freeware". Aktivira se preko batch file, a ako bude problema, javite se.

Sto se mene tiče, S53WW je "pokojni"...

9A6NDX

Gogo za mene ipak TACLOG ostaje nr.1 i on je freeware i moze se skinuti na http://www.qsl.net/oz2m/taclog/ cak i kuca cw ako ti se bas neda rucno :)

73's

9A3AG

pozdrav svima,

do sada korišteni programi kod 9A2l: CTL4 od nekog PA - odustali od korištenja zbog sporosti i nemogućnosti kvalitetnog praćenja prošlih kontesta; TAClog - trenutačno u eksploataciji - primijetio sam da ne računa istu kilometražu kao VHFctest ili neki drugi?????

imam instaliran LOKATOR od OK1DUO - dosta sličan ostalima ali mi se nekak najviše sviđa za sada i mislim da ću ga pustit u upotrebu na našim kontestima

6NDX jel možeš potražiti log iz 2002. iz IARU ctesta (radim neke usporedbe i analize glede strategije za ovogodišnje natjecanje)

73 Saša 9A3AG

Isprobao sam svašta, a koristim TACLOG special 1.995 !

Ima CW keyer, Voice call, bazu 75.000 EU/WW stanica, grafički prikaz urađenih veza na centriranoj karti EU, ime operatora rađene stanice, pogodan za multi-op, itd.

73 de Maki