UKV aktivnosti > UKV natjecanja

9A activity Alpe Adria kup i ostala natjecanja na UKV-u

<< < (2/2)

9A2VX:
Bitno je da ima takovih koji se žele javiti u kontestu, a da li će poslati log ili ne, to je druga priča.
Neki pošalju log, pa upišu krivo vrijeme. Ja, koji vodim na kompu log imam - bodove (ili negativne HI!) , a njemu se prizna kao dobar date/time, jer prefiks počinje sa manjim brojem pa se prema njemu gleda moje vrijeme HI. Ali neka ga neka. Dobro da se javio i održao vezu HI!
Pozz Zvone

9A1IW:
Nije da se veze ne broje - broje se. Najcesce. Npr., javio mi se kolega u takmicenju, dao mi raport, nije poslao log, ne znam da li se ikome jos javio, pa sam dobio "Suspicious Call" i -1 bod. Covjeku se nije dalo slati log za jednu vezu, ja ga razumijem. contest managera ne, buduci da postoji kontakt i mogucnost provjere. Sreca da se radi o samo jednom bodu i da me UKV manager ne mrzi bas toliko da mi opali diskvalifikaciju zbog dopisivanja veza, sto se vec znalo nekima dogoditi.

Drugi slucaj daje primjer naseg kolege, pravog i izbiljnog takmicara, koji vise ne salje logove jer je okarakteriziran kao "teret" zbog svojih osvojenih pehara. Na dusu onome koji je takvo ponizavanje napravio. U tom slucaju ni ja ne bih slao nikakav log, koliko god da to bila losa praksa.

U svakom slucaju, bolja bilo kakva aktivnost, pa cak i ona "nelogirana", nego nikakva. Ima nas malo, ne treba cjepidlaciti.

I za kraj - manje slusaj 21. simpleks na podrucju ZG, ono sto se tamo moze cuti je van svake pameti. Bolje slusati 101 MHz.

9A3RPZ:
A slučajno sam slušao čekao kolegu da mi se javi jer nema ništa drugo osim 2m FM inaće ga ni ne palim uglavnom sam na KV-u

9A1IW:

--- Citat: 9A3RPZ - 22. Kolovoz 2014, 22:08:47 ---Uglavnom sam na KV-u

--- Kraj citata ---

Mudro  ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju