• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Oj Mosore, Mosore...

Autor 9a6c, 21. Svibanj 2014, 09:33:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Citat: 9A4ZM  u 21. Svibanj 2014, 17:53:53
Breaking news :

Tajnica hrvatskog Saveza radioamatera promijenila spol :

http://www.soundset.hr/vijesti/pozega/spojili-ugodno-s-korisnim-i-stvorili-inovaciju-koja-je-osvojila-priznanje

Izgleda i ime i prezime...

To je ono što sam pokušao između redaka reći  u prethodnom postu - stroj za maglu radi punom parom i kao rezultat možemo imati nejasnu granicu između dva svijeta koja su su slična kao zec i kunić, ali imaju isti defekt - ne mogu se pariti, tj nisu isti.

Za ovo nisam znao, ali sam siguran da Predsjednik i IO i te kako vode računa, a uopće ne sumnjam da će naša tajnica uputiti oštar demanti, naravno, ako stigne pročitati ove postove u bujici dnevnih obaveza...

9A1IW

Citat: 9a4dd  u 21. Svibanj 2014, 14:01:42
Nadam se da ovaj puta neće djeci dijeliti diplome za održanu prvu CB-vezu na ukv području..

BTW, i PMR band je unutar UKV podrucja, tako da nema problema.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A9R

:)

očito novinar nezna tematiku, a morao je pohvaliti školu.
Ipak, istine radi očekujem da HRS ( mislim na HRS naš savez )
na istom mjestu objasni i pojasni čitateljima.

Nadajmo se!!!!!! ;D  :P

73 Vlatko 9A9R ::)

9A4OE

sad baš i nevidim što bi se to trebalo demantirati, lijepo piše:
"tajnik hrvatskog Saveza radioamatera Đuka Pelcl", 9A7JFN, slučajnost ili je to ista osoba,
tajnica Hrvatskog radioamaterskog saveza Marina Sirovica 9A3???
ako bi se i trebalo nešto demantirati demantij bi kasnio ohoho,
pogledajte datum.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A4QV

Citat: 9a6c  u 21. Svibanj 2014, 09:33:36
Gledan kroz ponistru put Mosora i na njemu zvjezdarnicu .....

"Dok ti gledas" drugi dejstvuju  ;D
I to je poanta ove price i nasega Saveza.
U prvoj recenici dao si odgovor na problem koji se javio.

Sasvim pozdravam navedenoga tanika CB saveza, zamisli kad bi mi imali takvog tajnika, para na lopate.....

Covjek jednostavno zna kako namaknuti sredstva i vicniji je od svih ostalih, on uci na tudjim greskama. Cova je ukibio kako mrknuti parstotinailjadakuna na brzaka i svaka mu cast.

Recept je procitao na nasim stranicama od nas samih koji smo godinama govorili sta treba raditi i kad je vidio da smo nesposobni uzeti cijeli kolach ponudjen na tanjuru onda je to on napravio...
I svaka mu cast, tko zna, zna...

Skupio nesto klinaca, brzinski neki tecaj, diploma, qso, arg, promocija, novine, glasila, vika, buka, pojavljivanje na mjestima gdje se treba pojaviti u pravo vrijeme pred pravim ljudima, prodaja magle i sve ostalo i parica je kapnula.

Ja znam da nas sad srce (dzep) boli jer to je dio "naseg" kolacha, ali kako sam i rekao, prosla baba s kolachima...
Sto se projekata tice, molim lijepo, jesmo li zastitili nase intelektualno vlasnistvo? Nismo? A cuj, mogli smo, tko nam je kriv...

Sto se pravne strane tice, po meni sve OK. Kako imamo ZARS, tako mozemo imati i CB savez ili kako se vec zove, mose se zvati i rocket science savez i baviti se radioamaterstvom i CB-om. Uostaom i HRS ima u sebe ugradjen i CB i WiFi , ne vidim razliku...

Prekjucer HRS, jucer ZARS, danas HRCB savez ili kako vec, sutra mozda IRS.
Recept je napisan, uletjeti u par skolica sa novinarom, poslikati par razreda, podijeliti par PMR-va, odstampati hrpu diploma na guz papiru, kineski plasticni pehar za onoga tko otkuca SOS telegrafijom, uletjeti na neku vjezbu drzavnih sluzbi, prosuti pricu o naprednoj tehnologiji, uvaliti im neki video prijenos i uvjeti za dio kolacha koji dijeli KZTK su tu.

Stotine K kuna su tu....

kad necemo mi, ia tko hoce  ;D

QV

9A7YY

......................a karavane prolaze..............prolaze..........prolaze.............>

PS
Nego GG pse ur gsm qrz, oni iz mog c'book-a su unlis.  :P
TU