• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

DX novosti i slicno

Autor 9A6ST, 04. Lipanj 2014, 22:04:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6ST

ako nekog interesira moze na sljedecem linku vidjeti novosti koje radim na dnevnoj bazi, uz prvu jutarnju kavu postavim 
5-6 novosti uz koju interesantu fotku .. kome se svidi moze kliknuti na follow ... magazin je napravljen za tablete, aplikacija je Flipboard, takoder ide i na PC kao web stranica copy paste ..

flip.it/KrGUs

73, Zeljko 9A6ST

9A6AA

Zanimljivo!!
E, da sam za to znao prije poslao bih ti najavu za naš rad kao 9A14B s Malog Brijuna

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A2JK

Stvarno lijepo!

Želim ti da izdržiš što duže.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A6ST

Hvala Martine srecom sve je samo jedan klik kad mi se nesto svidi ..  za Emira samo mi javi kad stavis obavijest na FF fejs grupi ..
73, Zeljko 9A6ST

9A2MF

Željko, stavljeno je nešto na Fejs oko 9AFF pa možeš pogledati.

73

Franjo, 9a2mf

9A6ST

Pozdrav Franjo, clan sam grupe tako da vidim sve objave. Najbolje je da napravite objavu u vidu qslke kao sto je bilo za male brijune i dodate osnovne podatke datum, freq., i slicno.
73, Zeljko 9A6ST

9A6C

Iako me ne zanimaju ovi sakupljački programi, moram reći da je estetika naše WFF ekipe zbilja sjajna.

Šteta da se na karti nije našlo malo mjesta i za markicu našeg IOCA programa, iako pretpostavljam da će veza vrijediti svejedno.

Mali minus i veeeeeliki plus
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2EU

Bravo Željko!

Ovo je super, samo nastavi tako.

9A6AA

Diskusija o izgledu QSL-ke (9A14B) ne spada ovdje. Poslužila je samo kao ilustracija.
O tome zašto se na njoj nije našao IOCA logo, mora li on biti otisnut, vrijedili li takva QSL-ka za IOCA (IOTA) program, može se diskutirati pod drugom temom (ma što Đoko mislio o tome).

Željko, bravo još jednom. Djeluje osvježavajuće!

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6C

Ne znam na čijeg Đoku misliš, ali ni qslka ne spada ovamo, a kad je već tu, neće grom puknit ako se kaže nešto i o njoj?

Ako je svaka informacija o radu WFF ekipe dobrodošla na ovom webu, ni primjedba vezana za IOCU ne bi trebala biti kost u grlu.

+++ za QSL kartu i napor by 9A6ST

NHF GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A1IW

Hihihi, otkrio te FloraEmirFauna da prepisujes sa drugih foruma ;D  ;D  ;D
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris