• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Izolatori za DJ9BV antene

Autor 9A6C, 26. Lipanj 2004, 11:03:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6C

Izolatori za DJ9BV antene poput onih koji su prije koju godinu od strane 9A3ZA bili opisani u RADIO HRS mogu se nabaviti i kod nas. Ja sam ih našao na sajmu rabljenih automobila, pod rubrikom razno koja je u Splitu jako zanimljiva.
Cijena je 1 kuna za 2-3 komada, zavisno od količine i sposobnosti pogađanja.
Služe vjerojatno za pričvršćivanje interijera za metalne dijelove automobila, tapecirung i slične stvari.

Treba li napominjati da sam u prvom naletu pomeo svih 480 komada koji su bili izložćeni, a sretni prodavač se vjerojkatno još liječi od stresa...

Jasno izolatori se mogu koristiti za bilo kakvu antenu kod koje su elementi izolirani kroz nosač.

Rupa u osi izolatora prihvaća promjer 4 mm koji prolazi bez teškoća, a možda i malo prelabavo. Kapljica drvofiks ljepila možda spasi stvar.

Ljeto dolazi, prilike također i eto prilike da razigrana nacija osvane s posve novim antenama i izazove kaos na opsezima...

Gogo 9A6C
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A5AEI

Nekad se sa drvofixom ljepilo drvo ... a danas bogami i antene... svasta :)
GL

9A3XZ

steta da nemam mikrofona pri ruci al ipak .......hehehehehehehehehe
Mladen

9A5AEI

Mladene jesi li probao lijepiti elemente sa Imelom? Kazu da drzi ko luda, a cak i rakija nije losa :) Svasta covik izmisli :) mogla bi i tvoj mikrofon zalijepiti :)
Byeeee

9A6NSE

Mladenu ljepilo služi za još nešto drugo!!! :roll:

9a2sb-Zlatko

Hej,Vi svi.....pošto se napucavaju samo Dalmoši kontra Istrijana (važi i obratno) da i ja neku ubodem iz Slavonije......hi.Ja sam kupovao u bivšem Ferimportu tiple za namještaj.To je neka tvrda materija poput sipasa promjera 8mm dužine 20mm,a po sredini dužine ima 1,5mm izbočenje kao graničnik.Rupa je 3,5mm.........može poslužiti...

9A6C

Živim za dan kad cu od AEI procitati nešto pametno i korisno...

Izvinjavam se ako mi je promaklo u međuvremenu...

Ali nema veze, ljudi koje zanima sad znaju, a predložit cu urednku da pokrene poseban forum koji bi se bavio samo ljepilom za antene.

Ovi čepovi koje sam ja opisao vjerojatno su također nekakvi tipli, nemam pojma, ali funkcioniraju odlično i jeftini su.  jedino im treba otkinuti dno da element prođe kroz njih.

CU GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti