• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ODOBRENJE ZA OGLAS

Autor 9A6M, 19. Veljača 2013, 09:56:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6M

Da li je negdje definirano koliko dugo se mora čekati da bi se oglas odobrio?
73
9a6m

9A3RD

Franjo to je od slučaja do slučaja,ponekada to ide u sat vremena a ponekad i 24 sata,meni nikada nije bilo jasno zašto se mora čekati,kod većine malih oglasnika je to odmah gore.

9A1AA

Točno tako. Nekada sam uz računalo 24 sata a nekada idem i odmoriti.
Nekada radim a nekada sam na terenu. Nekada sam i u kontestu pa ne mogu uvijek reagirati, a nekada bude i problema sa serverom.

Ipak je ovo hobi pa bi kupnja/prodaja/zamjena trebala bi na tom nivou  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A3TY

Citat: 9A1AA  u 19. Veljača 2013, 14:11:13
Ipak je ovo hobi pa bi kupnja/prodaja/zamjena trebala bi na tom nivou  ;)

Upravo tako - pa čemu onda uopće odobravanje oglasa?
Ako se korisnik mora prijaviti da bi ga poslao znači zna se tko odgovara za određeni oglas - čemu onda dodatno otežavanje procesa?

Živija ti meni imenjače!
73 de Ivo, 9A3TY

9A6M

Jasno, hvala svima.
Još kad se slušalice ne bi prodavale u dijelovima, s namjerom da se sa prve stranice izguraju oni koji se pojave 1x godišnje.

73
6m

9A2D

Primjer oglasa:

Prodajem BMW u dijelovima. Dijelove možete pogledati pored autoputa Karlovac - Rijeka.

73 de 9a2d

9A3RD

Čini mi se da je uređivanje malih oglasa uvedeno zbog toga Franc što se pravila lakrdija,sjećam se da su se i plugovi nudili i puno toga,oglasi koji su bili postavljeni,nebi se zadržali ni pola sata,već su bili potisnuti,zatim bi vlasnik oglasa,nanova stavljao ,zanovio oglas,pa tako po nekoliko puta u jednom danu,eto borba da je oglas uvjek istaknut na jednom od nekoliko vidljivih mjesta,je vjerojatno natjeralo ,prisililo urednike da se pokuša uvesti kakvog taknog reda...

9A2D

Mene u tim oglasima najviše smeta što oglašivači uglavnom ne prikazuju cijenu, bar okvirnu. Očito uživaju da ih se naziva. Da nije tako, sigurno bi predmet prodaje već prodali.

73 de 9a2d

9A3TY

Citat: 9A3RD  u 20. Veljača 2013, 09:02:49
Čini mi se da je uređivanje malih oglasa uvedeno zbog toga Franc što se pravila lakrdija,sjećam se da su se i plugovi nudili i puno toga,oglasi koji su bili postavljeni,nebi se zadržali ni pola sata,već su bili potisnuti,zatim bi vlasnik oglasa,nanova stavljao ,zanovio oglas,pa tako po nekoliko puta u jednom danu,eto borba da je oglas uvjek istaknut na jednom od nekoliko vidljivih mjesta,je vjerojatno natjeralo ,prisililo urednike da se pokuša uvesti kakvog taknog reda...

Pa ne radi se to onda tako. Zašto imamo sankcije na forumu. Tako se mogu uvesti i sankcije na malim oglasima. Ako se netko ne drži pravila oglašavanja - zabrana oglašavanja toliko i toliko dana.
Osim toga, zašto mali oglasi moraju biti statični? Zašto se ne bi kretali pa ih više stane i nema natezanja oko toga čiji je oglas na prvom mjestu.
A da se izbace oni koji se bave komercijalnom djelatnošću i ne spadaju u male oglase bilo bi itekako mjesta i bez pomičnih oglasa.  ;D

73 de Ivo, 9A3TY

9A7KXP

Citat: 9a2d  u 20. Veljača 2013, 09:25:33
Mene u tim oglasima najviše smeta što oglašivači uglavnom ne prikazuju cijenu, bar okvirnu. Očito uživaju da ih se naziva. Da nije tako, sigurno bi predmet prodaje već prodali.

73 de 9a2d

Predmete bi prodali da su realnije cijene,ima dosta primjera. ali nije moje da prosuđujem logiku prodavatelja.

73 Hristo