• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

atv 70cm AM ????

Autor 9A3XZ, 27. Prosinac 2004, 10:22:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3XZ

U principu pitanje je za presidenta al i ostale clanove koji su sudjelovali u tome....naime gledajuci zadnji broj casopisa vidjeh band plan za 70cm ,a ono sto me zanima je naravno ATV hi!hi! znaci ako sam jo to dobro shvatio ja sam dosad emitirao  frekventno moduliranu sliku na 1.2,5.7, i 10 ghz ako se ne varam pa stoga trazim kompetentan odgovor da li nam je sad omoguceno po navedenom band planu emitirati sliku amplitudno ,a ton ostaje FM naravno na 70cm ako je to tako.....onda vam zelim SRETNU NOVU GODINU I SVE NAJBOLJE U OSOBNOM ZIVOTU.....73 de 9a3xz-mladen-jn64wu
Mladen

9A3XZ

proslo je vec izvjesno vrijeme(akademsko vec odavna)misli li netko od odgovornih odgovoriti na pitanje i na pitanja darka 9a6arp ili cemo se samo baviti bilateralnim odnosima sa BIH i SLOVENIJOM ,dajte vise okrenite se tehnici i razlogu postojanja nase organizacije ....svaka cast za 70mhz,prosirenje 40 metarskog podrucja,postavljanja uhf rpt,casopis,ovaj site i sve ostale napore koji su doista vidljivi moram bit posten i to javno priznati....al idemo dalje......!!!!73 de 9a3xz-mladen-pula
Mladen

9A6ARP

Mladene dok ne okrenemo kozliče i jance a možda i prasce na ražnju i ne napravimo tulum sa mnogo pića na nekoj atraktivnoj lokaciji sa mnogo radioamatera , pitanje ATV-a se neće maknuti sa mrtve točke !!!!
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9A3XZ

ma nema Darko teoretske sanse da im ja okrecem bilo sta,nisam ja taj tip ...!!!ima tamo pametnih ljudi,nadajmo se samo da taj nas prijedlog nece morati u sabor na drugo citanje :))))))
Mladen

9A4DB

Kao pravom omladincu, koji strpljivo ceka,
evo da ti ja odgovorim, a buduci da su gore pomenute strukture
zauzete "Amenovanjem" uz to nisu se ni na bivsoj radnoj grupi
pretrgle....

C3F -television, in amplitude modulation, with vestigial sideband;

se nalazi na popisu 432 i visih bandova a i bila je i u radnim materijalima
(bivse) HRS radne grupe za Band plan.
vidi pls
http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2004/0133.htm

Prema tome decki przite AM-om ionako nema nikoga tamo.

73
Djani
(vrlo neodgovorno i nadasve destruktivno :-))