• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

RX loop

Autor 9A6NDD, 20. Kolovoz 2012, 15:20:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4WY

Citat: 9a4wy  u 23. Kolovoz 2012, 16:13:47
K9AY koristim 2 godine ...odlična antena za one koji nemaju mjesta za bev.
(Ivo ako imas mjesta za bev. ne zamaraj se ovime...jedino što ponekad možeš smetnji "okrenuti  leđa")
imam PP od W7IUV(imate staru i novu verziju) i moje preklapanje za 4 smjera 2 releja...
BP filtere sam također sam radio i za sve imam negdje dokumentaciju i nacrte pločica
u svemu je jedini problem bio "spustiti" BP filter za 160m tamo gdje mene zanima pošto sa vrijednostima u tabelama od K1TTT nisam mogao dobiti BP gdje meni treba...naravno...DX-a na 160m nema na SSB-u  pa sam ja to sve malo spustio i našiljio na donji dio banda ;)
kond. u BP fiterima su najbolji stiroflex iz starih cijevnih radio prijemnika(prva verzija je bila sa smd kondenzatorima ali je ubrzo sve završilo u baji... (gore je bilo sa filterima nego bez njih) ;D
pokušat ću to pronaći pa se javim.
73 Kiko 9A4WY

evo šema....

evo snimki K1TTT filtera za 160m i 80m....
ovaj od 160m bi se mogao jos malo "nasiljiti" prema dole, ali sasvim zadovoljavajuce je trenutno
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A5CW

Ala posalji mi jednu FT50-J ili ti ga 75eticu... iman paket za tebe vec setimanu dan + nesto drugo!

Imam taj preamp al nisan siguran dali dela ok :P

73

73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.