• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tajnici HRS-a

Autor 9A1AA, 08. Ožujak 2012, 22:14:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Interesantno je da čim ljudi počmu kritički pisati o nečijem (ne)radu, odma se jave odvjetnici, valjda po savjesti.

Zar nije ta ista tajnica izmislila onaj cirkus sa obnavljanjem vjerodajnica delegata u Skupštini HRS-a, kao da su delegati falsifikatori, ili, u najmanju ruku kriminalci ?

Od kako postoji ova tajnica nismo javno , ni kao članovi, ni kao delegati u Skupštini, imali pregledno ocjene o njenom radu. Neslužbeno, ona stalno dobija stimulaciju.
Po tome bi se reklo da izvrsno radi. S kim sam god pričao u HRS-u, nije zadovoljan njezinim radom.
Znači , što imamo, na jednoj strani nezadovoljno članstvo, na drugoj predsjednika i IO, a te dvije strane imaju dijametralno suprotno mišljenje o rezultatima i načinu njenog rada.

I za kraj, ne nužno i zadnje, navedenu tvrdnju da je ona "kriva" što ARDF nije donio HRS-u očekivanu dobit, nego su se, naprotiv računi vukli još 6-7 mjeseci poslije, sam čuo od dva člana IO-a, u razgovorima jedan na jedan.
Zašto oni ne pišu o tome, ovdje, ili drugdje, to samo oni znaju.
Možda i hoće, kad ih budu ražalovali.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4OE

Citat: 9A2JG  u 09. Ožujak 2012, 12:06:09
Interesantno je da čim ljudi počmu kritički pisati o nečijem (ne)radu, odma se jave odvjetnici, valjda po savjesti.

Koki krivo sudis

... čuo od dva člana IO-a, u razgovorima jedan na jedan.

Ne mislis li mozda da na taj nacin oni zele sebe amnestirati i priskrbiti startne pozicije za iducu izbornu skupstinu ili podmecu kukavicje jaje i vode oblik specijalnog rata samo iz njima znanih razloga.

Koliko god se namece nekakva krivica za stanje u hrs-u na predsjednika i clanove IO istu toliku ako ne i vecu jer oni su najvise tijelo hrs-a je na skupstini i njenim delegatima.

Malo me zacudilo kako se Ivo 9a1aa navukao na tanak led!

telefonski razgovori se snimaju
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A2JG

Prijatel Damir, ponesi diktafon, zaboravi sat kod kuće, prve dvi ture moje, i snimaj !

Da li je prijatel Ivo naglo postao hrabar, ili , kako mi je sugerirano telefonom (koji se snima, još iz bivšeg sustava) nije ništa, za ništa tj. navodno mu je "sugerirano" da otvori ovaj topic.

Šta god da je istina, učinio je uslugu demokraciji na HRS forumu. Bolje ikad, nego nikad.

9A1AA

E svašta ću ja pročitati. Stvarno ste pravi......
Otvorim temu a onda udri opet po Ivi. Svaka vam čast no nećete dugo.

Ja sam svoje o tajnicima rekao i nema potrebe da više pišem bilo što na ovom forumu.

Ostajte mi sretni i (samo)zadovoljni  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A3BIM

sam čuo od dva člana IO-a, u razgovorima jedan na jedan.

Čudno da nije Radio Mileva ?

9A2JG

Znači, Ivo, ni kad te falin, ne valja...?