• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

QRO by BY...

Autor 9A9T, 27. Studeni 2011, 18:11:56

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3VV

...
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A1AA

Ako želite započeti (ili nastaviti) raspravu o linearima i snagama preporučam da otvorite novu temu.
73, Ivo 9A1AA

9A7PJT

Citat: 9a3ty  u 07. Prosinac 2011, 01:07:01
Citat: 9A3VV  u 07. Prosinac 2011, 00:07:57
Ne bi me čudilo da jednoga dana plagiraju i Alpha lineare, i Hilberlinga, i... Ma sve i svakoga... U svakom slučaju iritira taj njihov odnos do tuđeg vlasništva, to bezobrazno nepoštivanje temeljnih civilizacijskih normi. Sve će kopirati i plagirati bez imalo stida i ustručavanja...

A što se tiče kopiranja - na internetu je stvarno dostupna hrpa različite dokumentacije - zašto i vi ne pokrenete biznis kopirajući nešto od toga kad je to tako jednostavno. Iz moralnih razloga? Nemojte me zezati.

Svi smo  mi  nesto   vise/manje kopirali    sa int.  , . .neku  antenu ili sl.  ali vecini
nije palo  napamet  to  prodavat ili  ti unovcit .
Mozda  nemamo  zicu  za  business  a  mozda  ima jos  i  postenih  .
Bez  zezanja .

Usput ,  da nisam of  topic , linear  je  sigurno  jos jedan u nizu Kineskih   smece proizvoda . . . 

http://www.youtube.com/watch?v=94HTIueOuDQ

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A2JK

Citat: 9A7PJT  u 10. Prosinac 2011, 17:17:17
...
Usput ,  da nisam of  topic , linear  je  sigurno  jos jedan u nizu Kineskih   smece proizvoda . . . 

http://www.youtube.com/watch?v=94HTIueOuDQ

73 PJT

Niti uz druge naočale iz ovoga youtube filmića ne vidim zašto je taj BY linearac loš?

Priznajem, gledam na novom PC-u u kojem je večina komponenata Made in China
(tako bar piše na ambalaži). Možda je to razlog ?  ;D

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A3VV

Ma ne mogu vjerovati da još ima onih koji ne razlikuju Made in China (Taiwan) od Made in PRC (People's Republic of China). Razlika je u diferenciji ;) što bi se reklo, oliti k'o nebo i zemlja. Toliko od mene, ostalo na ovoj temi sam pobrisao.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A4ZZ

Alternate Contacts
You can also contact Made-in-China.com directly via mail or fax.

Mailing Address: 8-12/F, Block A, Software Building, Xinghuo Road, Nanjing New & High Technology Industry Development Zone, Nanjing, Jiangsu, China

Kina koristi oba naziva ; Made in China i Made in PRC ,za razliku od Made in Taiwan.

73 de 9a4zz.