• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

TX7M

Autor 9A6AA, 23. Studeni 2011, 11:09:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3IH

Pozdrav svima !

Stašno sam zainteresiran gdje su završile moje katrtice od TX7M ??????  Jučer sam bio u Zagrebu i u Savezu pokupio kartice za članove 9A1IST. Međutim nakon sinoćnjeg razvrstavanja i listanja po njima NEMA TX7M , a Emir je napisao još u Travnju da je došla. Zadnja informacija koju sam imao bila je da je MAte pokupio neke kartice za Istru i tu se   mom Marquesasu gubi svaki trag.

Zahvaljujem za svaku informaciju

Dragan , 9A3IH

9A3JB

Dragane pozdrav

nije dobro da se odmah srž problema stavlja u kontekst " DOŠLE KARTE IZ VANA - PA NESTALE " !

Nikada ne znate što je stvarno došlo?

Puno puta " zaboravite " da  de dođu sve karte za koje mislimo da su trebale doći!

Dakle - ako igdje ima " poseban tretman "  za  SVE  kartice koje dođu u biro s bilo koje strane  - onda je to kod nas!

I nemojte odmah - NETKO ...NEDGJE ....LOŠE NAMJERE.......etc!

Odrađena veza  nije nužno i dobijena kartica!

Ponavljam - SVE ŠTO STIGNE DO MENE - SIGURNO I ODE OD MENE !

I na kraju , pa to je samo FO/M ...ništa posebno!

Pozdrav

Mike

9A3IH

Mike , pozdrav

Nisam nikoga optužio , niti sam se ljutio ni ništa slično , samo je iz ptrethodnih postova ( vidi prethodnu stanu na kojoj je 9A6AA napisao da je stigla moja kartica , a ja mu vjerujem ) vidljivo da je stigla još u Travnju ali je kod mene još nema i želio bih znati gdje je , jer mislim da je dva mjeseca dovoljno dugo vrijeme da se kartica pošalje tko god da ju je uzeo odnosno primio.

9A3IH

9A3IH

Ovaj ti komentar " to je samo nije trebao ................................................ to je """""samo MOJA """"" kartica 

9A3JB

Dragi Damire

važno da se meni ne vjeruje!

Ponavljam: ( no , ionako neki ne akceptiraju ):

mnogi su dobili AT2DW - ja nisam!  ( plaćeno isti dan pay pall kao i taj što je dobio ) !
ja dobio HK0NA  - neki nisu !

Ne dođu sve karte u isto vrijeme i na isti način.

No, jedno je sigurno - izgubila se u birou nije!

Lijepi i ugodan dan !

Mike 

9A3JB

i zaboravih reći:

Mene na spisku nije bilo , no karta je došla . Ništa zlonamjerno nikom , jer svi koji se na bilo koji način trude da pribave qsl kartice od bilo koje strane i da ih proslijede dalje zaslužuju veliko - HVALA !

Mike

9A3IH

Ime mi je Dragan , a ne  Damir . Vjerujem da se nije izgubila u birou ali odgovornost za karticu i njenu dostavu nije samo u birou nego i na putu do onoga kome je namijenjena. Odnosno sve do trenutka u kojem je isporučena korisniku. Ovaj način kad kažemo kartica je izašla iz biroa a " gdje je nezna se " nije dobar . To me podsjeća na onu " Đekna još nije umrla a kad će nezna se ".   

Ja bih molio da se moje kartice šalju isključivo na miju adresu poštom  i to pouzećem. Ne želim nikakve nepouzdane kurire za koje se nezna kada i komu su predali kartice . Zahvaljujem na razumijevanju.

Uu pozdrave , Dragan 9A3IH

9A3JB

Oprosti Dragane - tip feler!

No coment . Poštovat ću tvoju želju !

Kada drugi put dođeš u ZG , javi se da popijemo nešto i da razgovaramo ko ljudi i prijatelji po " oružju" !

Pozdrav svima oko tebe!

Mike

9A4WY

Citat: 9A3IH  u 29. Lipanj 2012, 06:39:29
Pozdrav svima !

Stašno sam zainteresiran gdje su završile moje katrtice od TX7M ??????  Jučer sam bio u Zagrebu i u Savezu pokupio kartice za članove 9A1IST. Međutim nakon sinoćnjeg razvrstavanja i listanja po njima NEMA TX7M , a Emir je napisao još u Travnju da je došla. Zadnja informacija koju sam imao bila je da je MAte pokupio neke kartice za Istru i tu se   mom Marquesasu gubi svaki trag.

Zahvaljujem za svaku informaciju

Dragan , 9A3IH

Dragane...
prelistavajući moje kartice koje sam sada dobio vidio sam da ta kartica fali i meni i svima sa spiska iz našeg kluba.
po nekoj logici ...paket kartica za 9A1IST u kojem je bila TX7M za sve članove kluba, je razvrstan i poslan samo neznamo kamo(da nije tako nedostajala bi samo tebi)......preostaje nam samo dobra volja nekoga ko je dobio naš paket da nam javi(pitanje je ako čita ovaj forum) i pošalje ga na pravu adresu.
73...Kiko
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A1UN

U paketu sta je donesao Mate nije bilo kartica za IST, vec samo 7P i 1P...

Pozdrav

9A4WY

sve ok Davore....nisam mislio da je paket kod vas...
ja i ti smo to rješili odavno...samo nisam kazao to Draganu...
73 Kiko
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A6AA

Preostale  TX7M karte su s malim zakašnjenjem stigle kod Marinka. Zajedno s par T6BP karata.
Pretpostavljam da će kod sljedećeg razvrstavanja naići i na njih.

(Imao sam zdravstvenih problema u obitelji, pa je to razlog što sam tu malo zakazao).

73

Emir, 9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3IH

Zahvaljujem Emiru , Mikeu i ostalima na informacijama o karticama i nadam se da će uskoro doći .

Uz pozdrave

9A3IH