• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

9AFF aktivnosti

Autor 9A6AA, 27. Kolovoz 2010, 00:24:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Korpus se oglasio iz svog prvog FF u nizu, na 40 imaju izvanrednu antenu i čuju se odlično :o

9A6AA

Prva tri loga postaja 9A1AA/p i 9A/VE3ZIK su na Sovi:
http://www.9aff.sova-projekt.hr/

9A6AA
"DX never sleeps..."

DK8ZZ

Nakon izvrsnog spavanja u Imackom, korpus se za sat vremena upucuje ka Neretvi. Plan je 035, 037 pa 036, i onda povratak u JN73ws :)
73, Zrinko (Zik) DK8ZZ, VE3ZIK, YT3ZZ

9A1AA

Moj kumpanjo je sinoć bio preumoran (kao i ja) pa se malo zabunio kod referenci koje ćemo danas aktivirati.
Za pola sata krećemo sa 9AFF-037, a potom idem na 9AFF-039, i završavamo za danas na 9AFF-038.
Hvala svima na spot podršci i dobrim pile up-ovima.
73, Ivo 9A1AA

DK8ZZ

Pozdrav svima, vratili smo se u bazu u JN73ws.

Hvala svima koji su nas podrzali tokom dosadasnjih 6 aktiviranih 9AFF podrucja.
Meni je jako bilo zanimljivo prolaziti kroz nove predjele, upoznavati nove ljude sa nasim hobijem, vidjeti da postoje i dijelovi gdje internet i moblilni telefon ne funkcionisu  ;D

Sutrasnji plan se odlaze do daljneg zbog lose vremenske prognoze na Jadranu.
Ali, nemojte misliti da spavamo, ako bude prilike i kisa ne bude previse dosadna, aktiviracemo 9AFF-003 NP Krka.

Takodje, hvala DX spoterima kao i svima koji su nam pomogli da aktiviramo 9AFF-037 Prud u rekordnom roku, naime AAZZ tim je zajedno samo na 40m, radeci jedan za drugim u 67 minuta uradio 250 QSOs...  8) 8) 8)

9A6SJZ

Zahvaljujem ekipo!
Bili ste super. Nisam odradio sve ali biti će još prilika. Brzina vam je vrlina hi.....aktivacija gotova log na "SOVI" Bravoooooo
73 Zlatko

DK8ZZ

AAZZ ekipa je, nakon pazljivog osmatranja WX (ne)prilika odlucila da se se uz MB pojacanje oglasi iz NP "Krka" 9AFF-003.

Bicemo QRV za otprilike sat vremena.
Ako vrijeme dozvoli, imamo namjeru aktivirati posebni ornitoloski rezervat "Vransko jezero" 9AFF-094.

CU :)

9a6c

Nije šala...zbilja su krenuli :D

Ostao im sat i još neke sitnice, ali ajde, ko gleda u konjski nokat :P Antenu valjda imaju ???

9A7DCK

Ako su zaboravili antenu, nema veze
Imaju internet pa će preko HamSphere  ;)
-- 73 de 9A7DCK, Denis -- http://9a7dck.atspace.eu
RK BELIŠĆE; CroCC; CTC; 9AQRP; LZO-CC; RCWC; FP; NAQCC; EPC; DMC; CDG; IFTC; 30MDG; WCAG#; WSC
http://44hr.atspace.eu

DK8ZZ

GG: Spremi onaj kabel za napajanje :)

9A1AA/p 7143, 9A1C/p 14244
9AFF-003

Predvece sa 9AFF-094

DK8ZZ

Pozdrav svima,

ovogodisnja aktivacija AAZZ tima je gotova. Ukupno smo aktivirali 8 podrucja, ja sam aktivirao 7 jer sam na osmom imao problema sa uredjajem :( ,  ali, rijesice se i to :)
Sedma i osma aktivacija pojacana Marijanom, 9A1MB.
Zahvaljujem se svim spoterima, svima koji su strpljivo cekali da se jave na nase znakove, srecom, ima jos 9AFF podrucja koja nisu predaleko i daju se aktivirati iduce godine :)

Pozz, Zik

9A2GA

Pozdrav,

najavljujem za sutra 24.08.2014. slijedeće aktivacije (ukoliko vremenske prilike i neprilike dozvole   :) ):

9A2GA/P pretežno 40m SSB:

9AFF-005 NP Paklenica (iza 06.00 UTC)
9AFF-094 Vransko jezero - sjeverozapadni dio (iza 10.00 UTC)

Napomena:
Prognoza je loša, ... kiša, grmljavina, ... ukoliko se ne javim iz Paklenice znači da je loše vrijeme i da sam produžio na Vransko jezero te ću se probati javiti sa te lokacije.

73 & 44 de Boris 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A3SM

Informacija od Borisa prije par minuta ...
Za otprilike pola sata bi trebao započeti sa radom jer do sada ga je mučila bura i vjetar ...
Želimo mu sretan početak rada i da uradi planirane aktivnosti za danas.
VY 73 de Mato - 9A3SM

9A3SM

Boris je na 7146 9AFF-094 ... grmi ...

9A2GA

Hvala svima na vezama, ...

krenuo sam iz ZG u 05.00h i nakon što sam prošao Sv. Rok dočekala me sa južne strane bura, ... čekao sam u Starigradu da se malo smiri pa sam sa malim zakašnjenjem od plana počeo sa aktivacijama.

73 & 44 do slijedeće prilike de 9A2GA
9A2GA is a member of 9A1WFF