• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Žičana antena za rad iz portabla...

Autor 9A5BDP, 05. Travanj 2010, 18:26:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Citat: 9A7PJT  u 30. Travanj 2010, 13:28:44

Za 9A7YY-a  , dok kolega  nabavi  zicu   do Poljuda  :D. ,  . .   cekaju te  dvi karte  za proslavu   . . .  znas vec cega  ;)

...........
Ponos je grada
poznat po svitu -
i uvik vjeran
svom rodnom Splitu.
.............

A mogli bi i aktivirat SES između plinare i stare murve. A?

9A3XR

Jure ne za...... nego jesi li naša mesing i sad su meni počeli poljoprivredni radovi(triba sa aktivnošču očistit mozak za nove izazove ili ti ga nove radne podjede)antenu za sebe češ napravit za Božič ja sam ima najbolje namjere da te obučim a sad čekaj bolja vremena.Nego od slika se ne živi triba radit (ma koja antena procvali su mi limuni a di su pome kukumari tikvice ravanele a da vidiš šta ravanele zraču nemaš pojma)ajde isto ču ti pokazat kako se radi japanska antena -ma vidija si je mor :) :)an je još jedan put donit Miki pokazat ma nema večega gušta nego mu reč _nisi ti ništa svatija zato sam ti je donija još jedan put pokazat_ a koji je gušt jagicu izvadit iz žepa od jakete.

9A7PJT

Tesko  je doc do  mesinga   . . .  onaj  iz VIK-a sta  me prije opskrbljiva otisa u penziju  i sad   . . .di  :(  ! ?
Prikopaj malo konobu  pusti  sad poje  . . . nace se   mesiga malo za mene , a. . . . ipak si ti  poznati hrcak   :D .
Ostalo sve iman - zicu , teleskopsku antenu od Cibi-a , konektor kutni   , PVC .  ;D

73 PJT
BDW  kako ovo pises  . . .  paris Robi K. iz  3A   :o ?
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A7PJT

Citat: 9A7YY  u 30. Travanj 2010, 20:54:31
Citat: 9A7PJT  u 30. Travanj 2010, 13:28:44

Za 9A7YY-a  , dok kolega  nabavi  zicu   do Poljuda  :D. ,  . .   cekaju te  dvi karte  za proslavu   . . .  znas vec cega  ;)

...........
Ponos je grada
poznat po svitu -
i uvik vjeran
svom rodnom Splitu.
.............

A mogli bi i aktivirat SES između plinare i stare murve. A?

.. . s one strane Marjana ,
       navijamo , navijamo  ,
       navijamo  za  . . . .   !

Dogovoreno za SES  , samo idemo  sa svojim antenama  , jer  dok ovi  nesto napravi  :P   . .

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je