• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Yaesu: Čip trgovina u Mariboru!

Autor S57VG, 21. Ožujak 2010, 20:27:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

S57VG

Pozdrav!

U Mariboru je trgovina Čip koja je ovlaštena za prodaju Yaesu radio amaterskih stanica in dodatne opreme.Cjene si vrlo ugodne!
Ima dosta stvari odmah dobavljivih...

Klikni na dolnji link i uvjeri se!!

http://www.cip.si/

tel: ++386 2 420 3 444.

73's de  S57VG Velko / JN76TN \ MARIBOR

SKYPE callto://velko40/

9A3VV

Nije loše, YAESU G-450C rotator u WiMo-u bez PDV-a košta 315 eura, u Čip-u 287 eura, dakle 28 eura manje, taman za troškove prijevoza. Druge cijene nisam gledao, ovo mi je bilo interesantno.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Cijene su korektne ali to je u Sloveniji ne u Hrvatskoj.A granični prijelaz i dalje postoji.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Istina, ali evo, u ALMAR-u nema cjenika, u MAR-ELEKTRONICI nema YAESU rotatora tako da ne mogu usporediti cijene ali evo kako to izgleda kod nekih vani:

- WiMo: YAESU G-450C bez kabla košta bez MwSt (19%)   315 eura,
- Point electronics: isti rotator košta bez MwSt (20%)       329 eura (oni nabavljaju od WiMo-a pa preprodaju),
- Čip elektronika: isti rotator košta bez DDV (20%)            287 eura.

Pri uvozu se plaća carina na proizvode nastale izvan EU, za proizvedeno u EU 1% carinsko evidentiranje, antene (ne znam odnosi li se to i na rotatore kao dio opreme antene) imaju nultu stopu carine (meni su ispravljač kojeg mi je poslao WiMo, a jer su vidjeli da se u nazivu tvrtke spominju antene, naši carinici oslobodili carine, a pisalo je u računu Netzgerät ;D), plaćaju se i troškovi transporta (Maribor je najbliži) i PDV, plaća se i što carinici paket otvore, pregledaju, ocarine ili ne ocarine i zatvore, sve to štima, ali ja kad od stranog trgovca zatražim predračun istoga dobijam u najkraćem mogućem roku, dobijam i ljubazan odnos prema meni kao potencijalnom kupcu, nema nikakvih muljanja, sve je pokriveno papirima, legalno, sve je, što bi naši vrli političari rekli, transparentno. Može biti da toga ima i u nas, ne znam... ;)

Elem, da skratim, nađi mi domaćeg trgovca koji će mi ovaj rotator prodati, nov, s računom i jamstvom, za manje novaca nego što će me koštati kad sve poplaćam i stranom trgovcu i prijevozniku i našoj državi! Ili makar za iste novce ili malo, a ne drastično, skuplje...
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Kad pričamo o carini.Prije par godina ja i prijatelj na Breganu iz SLO sa dvije antene sve sa papirima,računom itd itd.Naplatio nam po 400 kuna svakom i još nas je držao skoro 2 sata dok nas je valjda provjeravao tko smo i što smo i koje su to antene.Reka sam NIKAD VIŠE !!ENDE

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7YY

U Kraljevicu dolazim iz Maribora.
Ako nekome nešto treba iz Čipa ......prosim na zasebno sporočilo.  ;)

Lijepi pozdrav
Branko 9A7YY