• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Radioamaterski video

Autor 9A4OE, 04. Siječanj 2010, 20:51:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2GA

9A2GA is a member of 9A1WFF

9A5TO

Evo jedan novi jubito kanal http://www.youtube.com/user/9A1CCY#p/u
oni koji u to vrijeme nisu bili na bandovima možda čuju neke raritetne signale, a oni koji jesu možda čuju sebe ;)

T.
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A2VR

Da Tome!
To je taj , tako blizu i tako daleko za mene. Ista priča svake godine. Ili me preskače, ili ne pogodim trenutak , a  izgleda, nisam ni bio 100% na frekvenciji.
Nije kod mene dolazio ni približno ovako dobro i sigurno kao kod tebe. Ništa, valjda će proći u nekom novom otvaranju!
Možda smo mogli i na UKV forumu...
73 ! Božo,9a2vr

9A5TO

Citat: 9a2vr  u 23. Srpanj 2011, 11:27:13
Da Tome!
To je taj , tako blizu i tako daleko za mene. Ista priča svake godine. Ili me preskače, ili ne pogodim trenutak , a  izgleda, nisam ni bio 100% na frekvenciji.
Nije kod mene dolazio ni približno ovako dobro i sigurno kao kod tebe. Ništa, valjda će proći u nekom novom otvaranju!
Možda smo mogli i na UKV forumu...
73 ! Božo,9a2vr
Ako misliš na onog TA - on sigurno hoće jer sam upravo jučer roštiljao neke papirnate logove iz ovog stoljeća pa sam ga opazio... mislim '07, '08...
Sve snimke je napravio Saša-3NM sa mobom prije nekih mjesec dana.
UKV forum puno ne pratim - zato sam ovo stavio u video, jer kao što rekoh možda to nekome bude fora za pogledati ;)

T.

P.S. Evo i nekih dokaznih materijala sa naše zadnje 9AFF aktivacije koji se može samo ograničeni broj puta skinuti http://jumbo.iskon.hr/dl/1frkygdndvfjv6mh/
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A2VR

Pozdrav Tome!
Mislio sam na TA2ZAF, moja noćna mora,  :)!
Ali čitao sam negdje da ima još sličnih kao ja, mislim nešto kao IT9 im je blizu, a ne ide ili im je isto tako puno trebalo.
Sve OK i snimak je u redu.
Max 73 za tebe, Sašu i ekipu!
Božo,9a2vr

9A6XX

9A6XX

E75MC

Pozdrav svima. Vidio sam da je tema amaterski video pa evo jedan lijep ako kome bude trebao za kakvu kratku prezentaciju onima koji ne znaju baš šta je amaterizam itd. Mi smo ga koristili par puta. Evo ga na linku. 73 de E75MC

www.youtube.com/watch?v=oR8gb4YUXH4

9A9L

HI Bozo,
Prodajem dobro uscuvane QSL karte od TA2ZAF sa 2 m i sa 6 m banda. Cjena prava sitnica. Samo malo da dignem nocnu moru. Na ovom zadnjem videu ima stvari koje i meni tjeraju suze na oci....hi. Bice bolje za koju godinu.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6XX

9A2D

Citat: 9A9L  u 29. Kolovoz 2011, 02:40:24
HI Bozo,
Prodajem dobro uscuvane QSL karte od TA2ZAF sa 2 m i sa 6 m banda. Cjena prava sitnica. Samo malo da dignem nocnu moru. Na ovom zadnjem videu ima stvari koje i meni tjeraju suze na oci....hi. Bice bolje za koju godinu.

Ovo sad nema veze, ali (moram ih skenirati) pustit ću vam ovdje preslike od QSL karata ZA2ACB iz 1957. i pravog RAEM iz (ne sjećam se točno, početak 60.-ih). To je, naravno, radio 9A2HA (vi stariji od 14 godina ste čuli za njega).

73 de 9a2d

9A2VR

Dobro jutro društvo!
Leone ja bi Tursku ipak odradio a ne kupio, :)! Znam da me zezaš ali što ću, koliko vidim ova je sezona završila za "sporadike" pa valja sačekati novu i malo pažljivije pratiti.
Probao sam pokrenuti ovaj zadnji video i nešto mi pravi probleme u IE. Nemojte mi samo reći kao moj sin , da prijeđem na Mozillu!
73!
Božo,9a2vr

9A1AA

A šta da ti drugo kaže kad FF to otvara bez problema, pjevajući  ;D
73, Ivo 9A1AA

9A4OE

Citat: 9a2d  u 08. Rujan 2011, 07:34:13

... pustit ću vam ovdje preslike od QSL karata ... i pravog RAEM iz (ne sjećam se točno, početak 60.-ih). To je, naravno, radio 9A2HA (vi stariji od 14 godina ste čuli za njega).

73 de 9a2d

Bio je vec nekoliko puta spominjan taj pozivni znak.

Pa tko je bila ta osoba tako neobicnog pozivnog znaka?

RAEM
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

VE3ZIK

73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ