• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IOCA.hamradio.hr

Autor VE3ZIK, 11. Kolovoz 2009, 22:43:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Jedno je primijetiti da je nešto loše napisano na engleskom a drugo je to isto pravilno napisati.
Trebalo je prvo pitati Zika da li se želi upuštati u to, odnosno da li zna, može i hoće.

Konačno, Marko, 9A8MM, uređuje web stranicu IARU R1. Ne želim mu dodavati nove poslove, ali zar nije on mogao pročešljati i ispraviti taj nezgrapni engleski?

Ako je dobar za IARU, pa valjda je dobar i za HRS.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6XX

moram napomenut da 9A8MM nije položio engleski pred radioamaterskom komisijom, nebi smio raditi ni SSB, a kamoli ovako nešto  ;D

73,
Hrle - 9A6XX

9A1UN

A sta se ti Hrle javljas, pa ti si neki NY6W to znaci da nisi iskljucivo clan HRSa te ti to ogranicava prava, a i onaj Markec isto ima neki americki znak te ne moze se usporedjivati sa nama koji imamo isljucivo 9A znak. Molim lijepo!

pozdrav

;D

9A3SM

Nema potrebe nikoga prvo pitati hoće li pomoći ili ne nego svaki koji hoće i želi pomoći u nečemu je dobro došao ... nismo ni Maria - DJ2MX pitali za pomoć nego se sam javio i rekao da želi pomoći i prihvatio se posla ... Zahvaljujem Mariu  i drugim pomagačima
Nikome nisu vrata zatvorena za razgovor i pomoć dapače bićemo mu zahvalni za uloženi trud i rad jer to jedino mogu obećati.
Svima 73
Mato - 9A3SM

9A6AA

Citat: VE3ZIK  u 23. Ožujak 2010, 09:27:01
...
Sto se prijevoda tice, Neno 9A5AN, ne mogu da se obavezujem ni na sta a da kasnije kazem kako nemam vremena za nesto zarad ovih ili onih obaveza.  ;)

Dakle, kao što rekoh, treba čovjeka prvo pitati da li zna, može i hoće, a nakon toga mu davati posebne ovlasti glede pristupa web-u.
Ovakvi ad hoc potezi samo ukazuju da je zavladala panika u IOCA HQ-u...  ;D

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2Y

A tko još radi u IOCA programu?Davno nisam čuo nikog,pa čak ni sebe!!
        9A2Y

VE3ZIK

Lijep pozdrav. Moj post nije bio u cilju da provociram nekog, ionako je dosta tog bilo u poslednje vrijeme oko ovog svega. :)
Moj post je bio iskljucivo vezan za problematiku engleskog.
Moj engleski jeste dobar, ali ne kazem da ga i ja nekad ne pisem bez greski :)
Beba koja dolazi, joe jedan WEB sajt koji uredjujem kao i lagano spremanje HAM portala koji je vezan za QSL kartice vbas i ne ostavljaju puno vremena, HI

Z.
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

VE3ZIK

Citat: 9A2Y  u 23. Ožujak 2010, 13:40:24
   A tko još radi u IOCA programu?Davno nisam čuo nikog,pa čak ni sebe!!
        9A2Y

Evo, ja se nadam da cu ovog ljeta uspjeti aktivirati jos poneki otok i da doguram barem do bronze i 10 aktiviranih otoka :)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A7YY

There was once a young man who, in his youth, professed his desire to
become a great writer.

When asked to define "great" he said, "I want to write stuff that the
whole world will read, stuff that people will react to on a truly
emotional level, stuff that will make them scream, cry, howl in pain and
anger!"

He now works for Microsoft, writing error messages.

Lijepi pozdrav
Branko 9A7YY