• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

NEDODIRLJIVI ili" Neshvaćeni"

Autor 9A8DU, 21. Lipanj 2009, 08:42:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2Y

Ja sam se prvi upitao:"Di je Đanijev blog?", a on napisa"Napali ga Jemenci".A sad vidim da su to učinili "Crveni kmeri", a ne jemenci.
         9A2YENKI

9A6R

Taj blog je samo baketina na koji su se mnogi uvatili.Sad znamo s kim imamo posla.Ono šta slijedi neće se moć brisat pa ni po nečijoj direktivi.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6AA

"DX never sleeps..."

9A4QV

Citat: 9A6AA  u 23. Lipanj 2009, 19:16:53
;D

9A6AA

Emire, uzeo si mi LOOL sa lica,
a šta je sad bilo, oli ste mislili da ste nedodirljivi ili neshvaćeni od strane blog-a.....

9A2Y

Ma daj QV ,pa ja sam prvi napisao daje to BLJUVOGER.HR.Pa tamo se mene vrijeđalo samo tako.No mislim da je sudbinu tog lošeg Uradka,presudio prilog gosp.Nikole Gamilca 9A9AA.
    Bio sam nedavno napisao 9A6CIA, umjesto 9A6CIAUA,pa sam dobio opomenu i jedan kazneni bod, i na kraju maila sram mete bilo,eto to.
        9A2YENKI(JUŽNI),kako me neki likovi nazivaju po simpleksima,pošto nemaju repetitora,hi
          9A4KF/p

9A3VV

Citat: 9A2JG  u 23. Lipanj 2009, 16:04:24
Evo, dobijen je i službeni odgovor da je hrs.bloger deaktiviran jer je objavljivao tuđe mailove, PM-e i osobne podatke sa drugog portala. Kako i slijepci vide da je riječ o ovom portalu, a , fala dragome Bogu, znamo i čije smo mailove, PM-e i (javne)  osobne podatke smo objavljivali, nije nam teško zaključiti tko stoji iza ove zavjere.
...
Koki 9A2JG
Već sam pisao kako sam na index.hr forumu dobio trajni ban zbog objavljivanja privatne poruke iako iz nje nije bilo moguće utvrditi ničije osobne podatke jer svi rade pod proizvoljnim nadimcima i nigdje se ne pojavljuju, pa ni pri registraciji, stvarna imena. Svaki forum koji iole drži do sebe, pa i vlasnik bloger-a će postupiti isto. Dakle, mutikašo, nije u pitanju nikakva zavjera (vučeš mi na paranoju) nego posve ispravan i legitiman postupak vlasnika bloger-a. A, ako ćemo pravo, pitanje je i kućnog odgoja objavljivanje osobne prepiske. I punih imena i prezimena... A kod nas postoji i neki zakon koji štiti osobne podatke, no za tebe i tvoje prirepke zakoni ove države očito ne važe! Ja sam jednom pogriješio objavivši privatnu poruku i za to sam sankcioniran, a ti i tvoji prirepci to sustavno radite i još se ljutite kad dobijete po repu. No, kako u tebi buja to što buja (čisto, nepatvoreno zlo!), ti drugačije ne znaš i ne možeš. Bolesno brale, skroz naskroz bolesno...
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A2JG

Kako pojedini autori sustavno izvrću tuđe napisane riječi, težeći da je prva forma, pa onda sadržaj, ne ostaje nam ponoviti da smo jedini na blogeru pisali istinu, i potpisivali se punim imenom i pozivnom oznakom.
Za neke koji se ovdje zlurado naslađuju je dokazano da su psovali, vrijeđali i lagali, i to ne pod svojim imenom. Zato, po ne znam koji put, pozvali smo u pomoć pravnu državu, i pustili institucije sistema da rade svoj posao.
Smiješno je da su se neki prepoznali u našim uratcima, a uopće nismo pisali o njima. To je dokaz da je riječ o pojavi, a ne o pojedincu.

Budete na vrijeme uskoro izviješteni gdje nas možete čitati, kao jedini alternativni izvor različite misli RA u Hrvata.

Koki 9A2JG 
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Koki,predsjedniče bravo,svekolika podrška kako moja tako i susjedina.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6C

Dobro jutro,

ovdje pravna država.

Pratim ovaj slučaj od samog početka i svo ovo prenemaganje i sad mi je dosta. Uvijek ista priča i isti sudionici koji jedan drugom povlađuju, ali - na krivom mjestu.

Najprije, tema je otvorena na krivom mjestu, pročitajte malo sadržaj foruma. Offtopic nije na cijeni, pročitajte malo pravila foruma.

Sad institucije sistema.

Već je i moja punica od 86 godina shvatila da su 9a6r, 9a2jg, 9a8du, 9a9l i 9a7wa, a vjerojatno još ponetko, jako nezadovoljni izborom moderatora prije svega, a potom i njihovom potrebom da reagiraju na kršenja pravila foruma, počevši od benignog off topica pa do grubih vrijeđanja koja upućuju međusobno pa onda i i šire. Poštujući takav stav, predlažem svima da se obrate IO HRS i da svoje stavove argumentiraju. Ja sam uradio to isto i poslao cijelu zbirku vaših uradaka pa ih sad ludi prije GO mogu pogledati još jednom i kroz vaše naočale.

Plakati ovdje zato što je s punim pravom zatvoren jedan beznačajni, uvredljivi i štetan "blog" ne da je smiješno do suza već i zapanjujuće, jer pokazuje da ni pokretač ni najvjerniji "suradnicii", a čini se ni "redakcija", nisu pročitali temeljna pravila ponašanja na blogu index.hr, koja eksplicitno kažu da se NE DOZVOLJAVA prenošenje osobnih poruka trećih osoba bez njihove dozvole ili vrijeđanje, čime su se dva blogerska prvaka obilato služila, a što će na svoj način popratiti i neke druge institucije sistema van HRS.

Ako ništa drugo, bar se vidi koliko je ovdje bilo popustljjivosti - tamo se siječe i gotovo.

I onda ovdje prodavati maglu o sukobu forme i sadržaja, praviti se naivan u zamalo šezdesetoj godini...

Uglavnom, pravna država vam poručuje da joj je dosta ovih besmislenih utakmica, upućuje vas da se obratite institucijama sistema i zatražite zaštitu svojih prava, a radioamatere koji ovaj forum posjećuju zbog radioamaterizma ostavite na miru. svoje misli i slične radnje možete bet problema izmjenjivati i van pogleda javnosti koristeći opciju REPLAY ALL u OUTLOOK EXPRESSU.

Moram vam reći da će ovakvo floodanje, flamanje i besmisleni offtopici ubuduće biti sankcionirani po pravilniku pa sad tko se želi istaknuti u tome, samo hrabro naprijed.

Ovaj forum i web stranica ne postoji zbog 5-6 ljudi niti su moderatori tu samo da bi se njima bavili. Ili kako je Drago jednom lipo napisa "ne dajmo im posla pa će otić sami" - odlična misao!:

U tom smislu, ova tema se gasi i ostat će ovdje dok je daleko pametnij sadržaji ne izguraju na dno liste, a onda ide u KOŠ pa marljivi pretraživači kontejnera za otpatke mogu sebi dati oduška do mile volje.

Stojte mi dobro

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti