• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A Callbook

Autor 9A5K, 12. Lipanj 2009, 11:11:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5K

9A Callbook na ovim web stranicama usklađen je s bazom podataka u stručnoj službi HRS-a (stanje na dan 10.06.2009).
Usklađeni su podaci osobnih operatora, dok još postoji određeni dio pozivnih oznaka vezanih uz klubove koji treba ažurirati do kraja.
Postupak usklađenja podataka provodit će se do daljnjeg svakih 10-ak dana, dok se novo aplikativno rješenje ne stavi u punu funkciju, nakon čega će se podaci ažurirati na dnevnoj bazi.
U slučaju uočenih neispravnih podataka, molim isto dojaviti u stručnu službu, kako bi se isti podaci ažurirali u njihovoj bazi podataka, te nakon ažuriranja bili prenešeni i u bazu na web stranici.

73,
Krešo - 9A5K

9A6C

Šta ti je  život... 50 posjeta i nula postova, a veeeeeliki problem...

Aj gasi to, ionako nikoga ne zanima ;D

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6C

I onda, kakva su iskustva s CALLBOOK-om?

Sad kad se sve uvezalo valjda ima nekih promjena u odnosu na prijašnje stanje?

Kod mene uglavnom funkcionira po svim elementima:

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6ZT

Pozdrav !

Callbook  radi  i  to  je  dobro, ne mora  se nesto  hvaliti  sto  je  odavno  trebalo  biti  odradjeno,  nadam  se  da  je  baza  friska.
Je,  baza  je  friska  cim  je  i  9A9DR upisan ... odlicno !!
Mislim  da  bi  bilo  zanimljivo da u  rubrici NOTES-NAPOMENA  pise maticni klub, znam  da  je  to  pitanje  unosa  no s vremenom  bi  se i  to  moglo dodati.

73, Zdravko-9A6ZT

9A6C

Ma friška, nego šta nego friška, hi...

Nije bitno hvalit nešto, ali kad je već bilo strke oko toga da ne radi, moglo se bar evidentirat i suprotno ili bar nabaciti kakvu primjedbu da bude i bolji, ako se to može.

Ha, da vas vidim kako doma za stolom samo grintate ženi kako je neslano, zagoreno itd...

Znači - radi OK , i to je dobro.

GG

9A6JRZ

Ja sam prije upisivao u Napomenu ex pozivni znak. I to je važan podatak. Ovo s matičnim klubom je izvedivo samo trebaju Marko i Krešo to uskladiti.
73 de 9a6jrz

9A5K

Pozdrav.

Podaci su stari oko tjedan dana, uz sitne ispravke.

Zbog strukture stare baze na žalost nije moguće pratiti automatikom stare pozivne oznake,
no, isto će biti moguće s novom aplikacijom vrlo skoro.  Ručno ažuriranje podataka nema smisla,
jer se održavanje treba raditi isključivo na jednom mjestu.
Pripadnost matičnom RK nije problem za dodati. S novom verzijom aplikacije u stručnoj službi
dolazi i automatika po ovom pitanju, tako da će ažuriranje ići automatski i na dnevnoj bazi.

73,
Krešo - 9A5K

9A6ZT

Bok  Kreso !

Ma  to  je  dobro  obavljen  posao,  znam  da  je  bilo  teh.  problema  no  glavno  je  da  je gotovo  i  da  radi. Ova  moja  primjedba u svezi  informacije o maticnom  klubu,  je bar  nama  iz  RKZ-a  zanimljiva,  jer  imamo  kategoriju u ZGFM-u  kup  klubova  a u dosta poslanih  logova  nema  te  informacije pa smo  malo  vise  bili  u  kontaktu s Ljiljom koja  nam  je  bila  od  velike  pomoci.
Pretpostavljam  da  si  predvidio  i  nekakav "backup" callbooka a i drugih  vaznijih podataka  na  racunalima  u  HRS-u  kako bi  se  izbjegle moguce  nevolje.

Srdacan  pozdrav,

73,  Zdravko - 9A6ZT