• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Ham spirit ili demokracija???

Autor 9A8DU, 31. Ožujak 2009, 09:38:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Za bolje informiranje javnosti, matični klub Drage (9A8DU) je RK "DARUVAR", 9A1HCD

73 de 9a2d

9A9L

A na stranici 9A1BOP pise da je tamo. Jedino sto nema slike.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Prijatelju Drago, a da tebe nije tamo učlanila susjeda, bez tvoga znanja? Jedino , kako je mogla tajit, od 1992. , do danas. Prijatelj Leon nas naputi na urednu stranicu, tamo piše lijepo članska iskaznica br. 60.
Ajde, drago mi je da nisam jedini koji plaća u dva kluba.
Nemoj sad da Kefa objavi podatke sa svoje stranice !

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2D

Ispravak netočnog navoda, Drago ne sjedi na dvije stolice. Za takve mi imamo članarinu od 500 kn, on je platio 25 kao redovan član.

73 de 9a2d

9A8DU

Pozdrav,poštovani publikume,bio jesam član u 9A1BOP ,sada sam član u Daruvaru 9A1HCD nisam član u dva kluba,sada ću vam ispričat moje utiske iz Daruvara,posjetio sam nekoliko puta oba radio kluba u Daruvaru,
naprosto sam ostao opčinjen njihovom organizacijom,PPS-om antenama,stupovima,linearcima jednostavnošću, susretljivošću,nažalost Daruvar je 170 KM.od Nepokorenog grada,ali član mogu biti ,naravno dragomi je što su me dečki primili kao člana u svoj klub,bez imalo pretjerivanja mislim  sve to skupa treba vidjet,
dakle Koki ,ako nisi bio u Daruvaru ,družio se sa dečkima iz radio klubova u Daruvaru,vidio njihove antenske sisteme,linearce i sve ostalo vrjedi vidjeti.73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
P.S. imaju odlično kupinovo vino bei Samac
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Drago, da si došao prije 20 godina probao bi i vino a la Kefa (odmah bi te uhvatila boleština kefoza), na sreću ponosnog vinogradara, prodano.
Činjenica je da je tehnička kultura u Daruvaru na vrlo visokoj cijeni, dobro smo organizirani (moglo bi i bolje), imamo riješeno financiranje i nikome u gradu a niti u našoj županiji ne pada ni na kraj pameti da to ukine ili smanji (npr. lani su nam rebalansom proračuna grada pred kraj godine digli dotaciju za 30 % u odnosu na plan). Sve udruge imaju vlastiti prostor u gradu (u krugu 300 m od centra grada), te osim toga contest lokacije izvan grada, travnati aerodrom itd., itd. To nije palo s neba, da se razumijemo, rad, rad i samo rad.

73 de 9a2d

9A8DU

Pozdrav.predsjedniče,sve viđeno,daklem puno rada dobra organozacija, a tek prava klopa a sve u dobar tek, a Samčevo vino,poslao Samac balon od pet litri u nepokoreni grad, znaš pio sam ga sa velikim uživanjem jedno tri mjeseca, ali ne sam pomagao mi je Tarabaja Marninko 9A5JM
ljepi pozdrav Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Nemoj mi to vino spominjati. Krajem 92 (ili treće) smo kod njegovog starog pilili drva cijelo poslijepodne, bilo je dosta hladno, onako ugrijani ušli u kuću, popili po jedno dva deci tog vina i za deset minuta smo se jedva digli od stola. A njegova stara nas je cijelo vrijeme gledala kako mi to hrabro srčemo i mrmljala kako to neće izaći na dobro.

73 de 9a2d

9A2JG

Drago, di si? Ja mislija, ti češ biti prvi na prvomajskom uranku ( 3675 ), kad tamo svi-osim tebe.

73, Koki 9A2JG

9A7WA

Nije li ova rubrika bila ugušena drastičnim metodama od strane moderatora, kojeg ne znam,
   a nije ni bitno, nije li ovo dokaz da su oni pogriješili, sad može prije nije, hoće li netko odgovarati za
   ovo ili će biti samo trla baba lan, e moja gospodo, kako se situacija mjenja, jako čudno, zadivljujuće
   čak, možda čak i na bolje, iskreno se nadam i nikoga ne vrijeđam, samo sam iznenađen ali ne i uvrijeđen.
                      Dapače   -    oduševljen  .

73         all              de              9A7WA

9A8DU

Predsjedniče Koki,pošteni pripošteni kaki san i ja ,prispa san probudija se u 08.uri,popija kavu i prođe vrime tako da nisan ni palija uređaj do iza podne,popodne sam čul, Samca, Darka i Miru lep se ljudi spominu o tehnici bila ih je milina za sušat,nego dali znaš sa čime mogu prokrom rezat,bušit obrađivat,pokušavam sa reznom pločom za čelik jako je loše,bušit ni da bi a imam svrdla za metal spali ih.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Di si Drago, danas ti je Dan slobode medija, ošini po prašini ! Ako izostane pisana riječ, još ti je ostalo ARI natjecanje, ožeži...

Vidiš, bacaju u koš ono što sam ti točno i iskreno napiso o telegrafiji, a taman ih Mirko počeo hvaliti. Vuk dlaku mijenja, ćud nikada. samo, ne znam šta ih smeta, što se moralo naučit telegrafiju za tri miseca, objava, ferata, ili drveni kuver. More bit i da je bila u điru alpska kombinacija , a'la Bojan Križaj, od svačega pomalo. Drži se...

73, Koki 9A2JG

9A2JK

Citat: 9A2JG  u 03. Svibanj 2009, 08:21:05
...
Vidiš, bacaju u koš ono što sam ti točno i iskreno napiso o telegrafiji, a taman ih Mirko počeo hvaliti.
...

Pogledaj Pravila ponašanja na forumu HRS-a, kategorija Pravila ponašanja, tema
Pravilnik o sudjelovanju na forumu ove web stranice.

Citat: 9a6c  u 28. Ožujak 2009, 17:46:26

Pravila ponašanja na forumu internetske stranice
www.hamradio.hr

...
Opći napuci registriranim korisnicima foruma:

1/ Prije nego postavite pitanje ili otvorite novu temu, pokušajte pretražiti sadržaj foruma i tamo naći ono što vas zanima.

8/ Svi sudionici na forumu dužni su se držati teme, a ako osjete potrebu da je prošire, mogu po osobnom nahođenju otvoriti novu temu i tako omogućiti onima koje to ne zanima da se usredotoče na izvornu raspravu.
...

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2JG

Danas je, osim Dana slobode medija, i Dan dobroga pastira. Bome se vidi da nemamo (verificiranog) pastira.
Više vrijedi jedna spašena , izgubljena, ovca, nego 99 na hrpi.
Čestitke Vukovaru na njegovom blagdanu.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Moj prisidniče,jovi što ko bojagi moderiraju samo spominjaju nike pravilnike,citiraju i kada nitko ništa ne napiše oni ko vrjedne pčelice zuje li zuje,jevo da se kladimo da će i ovo otić u veliki kontejner,znaš da je i G.Glavni dobija kaznu za K.Bojnu,ali nigdi ja to nevidin jedino što imam od G.Branka obavjest o kažnjavanju,međuti na spisku ga nema,e tobi bija drugi kažnjeni moderator,em ti miša kada nemaju koga kažnjavati oni se između sebe,moj koki broja san što moderatora što global moderatora,što joni drugi koji uređuju oćeš se kladiti da jih ima više od nas običnih smrtnika,evo kladim se daću dobit i dva boda kazne za ovu moju pisaniju.lipi pozdrav Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)

P.S. Zvanje moderator ti dođe kao imunitet.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???