• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Preinaka presude ili?

Autor 9A8DU, 03. Lipanj 2009, 20:20:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Prvom presudom ,kažnjen sam zbog radi ophođenja,sa preinačenom presudom kažnjava me se zbog radi uvredljivog obraćanja,pa ovakva presuda pala bi gospodine Grubišiću i u Maovoj Kini,molim u buduće angažiraj pravnika,pa vidiš da ti se cjeli forum smije.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)

73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6PSK

73!9a6psk,Zeljko

9A8DU

Gospodine glavni moderatoru,kada bi ti bio karakter, te imao ono što žene između nogu nemaju ,ti bi ljepo brisao ovu nakaradnu kaznu,ili bi još jedan puta prostudirao narečeni post zbog radi čega si me kaznio,ako sam nisi siguran, potraži pomoć nekog lektora ,a za kažnjavanje pravnika,obzirom da ja nikoga nisam povrjedio,samo sam se poveo za tobom kada si ti G.G.... čestitao Antino ustoličenje,a ja nastavio u jednom od sljedećih postova ,kada sam spomenuo Generala Glavaš Branimira,koji je radio amater ima pozivnu oznaku,i član je ili je bio član RK 9A1BOP,zbog radi čega ti,Branko i neznam tko drugi, može smije a ja ne ,zbog radi toga što ste vi moderatori,tako me gospodin Branko Gracin opomenu da nespominjem u uvredljivom kontestu Hrvatsku vojsku,rekao sam ,napisao Hrvatska oružana sila,što je pokojni predsjednik ,koristeći taj termin u svakoj prigodi kada je spominjao HV,daklem dosta je više kao nekog utjerivanja straha, koje kakvim opomenama,stvarno ste izgubili kompas,stoga očekujem da brišeš moju kaznu,zbog radi neargumentiranosti,površnosti,krive procjene,bez ikakovih dokaza,šta misliš gospodine Grubišiću kada bi u pravosuđu tako djelili pravdu,pravednici bi provodili na robiji a kriminalci na slobodi .73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4DB

Drago ON nije odgovoran za svoje postupke, moras to tako gledati  ;D

9A8DU

E moj Đani ,ako budemo tako gledali,tolerirali bez zakonje odnosno prijeki sud,gdje nemaš prava na  obranu,gdje te tuže i osuđuju isti,pod nepoznatim kriterijima,gdje kod izrečene optužbe i presude se koriste dva različita termina,koji nemaju blage veze sa stvarnošću,što je naj žalosnije sve to skupa čita i prati svekoliki Hrvatski i radio amaterski puk,a nisam jedini koji je kažnjen ,stim je jasno kojim se kriterijima povodi G.G....., gdje je pamet kada se tamo u nekom pravilniku spominje doživotno udaljenje sa foruma, a forum nije ničija privatna prćija,pa ako ćemo se držati toga i takvog pravilnika,odnosno ja se slažem da trebaju postojati pravila,ali molim onda za sve važe isti kriteriji ,što bi rekli ni po babu ni po stričevima,ali druga su pravila za G.G..... a, druga za Dragu,G..... može pisati o županu RA a Drago kada spomene bivšeg generala i Župana ,naravno radio amatera,onda važe druga pravila.
ljepi pozdrav Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???