• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

DXCC i IOTA

Autor 9A6KGT, 01. Listopad 2008, 14:53:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Dragi Gogo,
da si ikada, ka ja i moji iz Tehničke škole u Splitu, iša na Dinama u Zagreb, i sta na krovu vagona do Knina, a dalje se spustija u vagon, jer više nije bilo kontrole, zna bi šta je živit za nešto. Ruke bi nan se otkravile tek iza Gračaca, ali nije važno.

Jedno po jedno. Seks je vođenje ljubavi udvoje; kad samo jedan gušta to je masturbacija, da ne rečen d.....e. Toliko o mojem odnosu sa aktualnim predsjednikom. Ko me jedan put izlaže, nema pravo na popravni, nisan ja ŠUP!

Nisan, Bogu fala, prid takvima ka ti nikada polaga, samo su takvi polagali kod mene, prema tome, ne, sjedni dva, nego dođi dogodine.

Drago mi je da si se zeru opoštenija, prizna da ni med cvetjem ni pravice, ali zašto uvik za branitelje aktuelne vlasti? Je li to tako po prirodi stvari, i tijeku  događaja mora bit, ili je to privilegija Foruma HRS-a?

Mora bit da ti ne ide baš najbolje zbrajanje cijelih brojeva do 100, s posebnim osvrtom na strukturu glasačke mašine, jer da ti ide, ne bi pisa šta pišeš.
Slažem se da će već iduće izborno glasovanje kazati svoju (zadnju) riječ o (ne)uspjesima ove garniture.

I na kraju, sabran sam, bez tableta, alkohola ili zluradog šaputanja, zato mogu još jače poručiti moderatoru : POGLEDAJ ŠTA TI PIŠE 6C, "prestat se bavit bolesnicima kojima ionako ništa neće valjati".
Ili ga isključi, ili se okani moderiranja foruma , gdje jedni (misle da) mogu sve, a drugima su uskraćena elementarna prava (kao npr. pravo na odgovor, 9A7WA, 9A6R). Za pametne dosta.

73, Koki 9A2JG

51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6C

Jedno po jedno. Seks je vođenje ljubavi udvoje; kad samo jedan gušta to je masturbacija, da ne rečen d.....e. Toliko o mojem odnosu sa aktualnim predsjednikom. Ko me jedan put izlaže, nema pravo na popravni, nisan ja ŠUP!

Ovo je zaista vrlo zanimljivo viđenje stvari i vjerujem da ustreptala nacija čeka i pojašnjenje o tome tko je sretna jedinka...

Iako, čisto principijelno ne bih se olako složio s ovako rezolutnim stavovima, bez obzira što nikad nisam gledao Dinamo u Zagrebu, a bogami ni u Splitu, jer me nije zanimalo. Neš ti zabave?

Mora bit da ti ne ide baš najbolje zbrajanje cijelih brojeva do 100, s posebnim osvrtom na strukturu glasačke mašine, jer da ti ide, ne bi pisa šta pišeš.

Kud ovo vodi? Nismo valjda na tragu novog znanstvenog otkrića ili povijesne podvale?

Naravno da ne.

Poanta je u tome što je lakše busat se u junačka prsa bez obaveze, a kad zagusti smisliti prikladan izgovor za pokriće osobne nekompetentnosti, ma što mi mislili o tome.

Na sreću, ima pametnog svijeta koji ima pametnijeg posla nego da umuje po ovom forumu i s radošću mjerka brojku ispod pozivne oznake koja svakim danom sve više vrišteći upozorava da život posvećen forumu i nije neko osobito rješenje. Pa će zahvaljujući takvima vjerojatno uskoro prohodati neko rješenje za koje nije potrebno relaciju Split-Knin na krovu vagona.

Sve je to samo funkcija vremena i dobre volje.

1
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A4DB

Dodjite na bl(ljuv)og tamo ce vam barem biti jasno gdje ste,
tu na ovom mutnom ogledalu ce vam nas dragi GG prodavat
"postignuca" kao i mnogi prije njega, a jos ih gledamu u sadrzaju,
i on, i oni ce vam reci da (su) se samo hobijem bav(ili)e.

Svakom po zasluzi....

9A1AA

Koja je tema ovoga topica ???
Kod mene piše DXCC i IOTA, a kod vas poštovane kolege?????
73, Ivo 9A1AA

VE3ZIK

...
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A2JG

Ivo, slažem se, QSY.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske