• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Što je zapravo Portabl rad?

Autor 9A2UJ, 05. Rujan 2008, 06:04:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

Čudno, taj Momo je iz Grubišnog polja, a slučajno ima isti vokabular kao neki isključeni iz tog kraja i na isti način napadaju iste ljude. Vrlo čudno, nestala Zdenka a pojavio se Momo. Čisti portabl rad, radi se i pod tuđim znakom.

73 de 9a2d

9A4GL

Citat: 9A9L  u 12. Rujan 2008, 07:28:08E bas me zivo interesira sta ce i kako ce Sasa AG ovdje uciniti????

Nek produži Emiru još bar 60 dana :P :P :P Objašnjenje ne trebamo.
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A6JRZ

9A4EH je dobio poruku da izmijeni post, a ako on to ne učini do večeras, sljede sankcije...

DVOSTRUKA PRAVILA

Ovo stvarno nije u redu. Novosti su promijenjene i ne piše prethodna poruka, ne piše kada je napisana ova poruka.

9A7WA je za iste riječi (bio pod sankcijama) - ista poruka

Sad sam shvatio post od 9a2d (nisam znao da su 9a4eh i 9a7wa iz Grubišnog polja)
73 de 9a6jrz

n1yu

Citat: 9a4gl  u 12. Rujan 2008, 08:57:33
Citat: 9A9L  u 12. Rujan 2008, 07:28:08E bas me zivo interesira sta ce i kako ce Sasa AG ovdje uciniti????

Nek produži Emiru još bar 60 dana :P :P :P Objašnjenje ne trebamo.

Tiho, ja bi ipak voleo videti utemeljeno objasnjenje za svaki QRT!  Imam puno iskustva sa zabranama slobodnog izjasnjavanja.

9A2JG

U biti su za ovu situaciju "krivi" 4DB i 4ZZ, jer su zorno pokazali što je portabl rad, i što je prava vertikalka!

Mario , nemoj bar ti padat na Tihomirove finte, ta "advokatura" ima samo jedan cilj, odvratiti pažnju sa glavnog "grijeha" 6AA (neovlašteno ulaženje na forum), na sporedni - ulični rječnik istoga.
Slažem se u dijelu posta 6JRZ, GLAVNI problem HRS-ovog foruma, od PRVOG dana, je nedoslijednost, nelogičnost, a onda iz toga, normalno, slijedi i nepravednost.
Iskusio to na vlastitoj koži.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A8DU

Pozdrav,svima ako Bog da i sreća junačka vidimo se na Jarunu,izgrlimo popijemo neku Šljivovicu,samo zbog radi boljeg raspoloženja,ako čovjek pretjera gubi vlastiti indetitet,a onda se svašta događa,od krivog predstavljanja na forumu u Hrvata,pa si onda umisli da je on njegova susjeda,pa kada shvati da on nije ona, svi ostali shvate da je to on, poštovani Kefa ove godine nosim onaj privjesak,pa ako ti kojim slučajem zaboraviš da se revanširam!Leone nadam se da si primio moju zamolbu glede knjige,iskreno se radujem susretu sa svima vama,posebno me veseli susret sa Kokijem i mojim dragim Profesorom.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Drago, nemoj bit ka naši političari, čitat, i odgovarat selektivno, garnirano između sa gubljenjem pamćenja.
Lijepo sam ti napisao pod Fiat panis da ne mogu doći na Jarun zbog obiteljskih briga; ne sumnjam ja da češ naći srodnu dušu, kako za grljenje, tako i za šljivku/lozovu rakiju.
Neću više ovdje, jer je već i ovo debeli off-topic ; ima veze sa portablom, ko Bog i šeširdžija.

73, Koki 9A2JG

P.S. Nema me na forumu do ponedjeljka.

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 12. Rujan 2008, 11:40:18Mario , nemoj bar ti padat na Tihomirove finte, ta "advokatura" ima samo jedan cilj, odvratiti pažnju sa glavnog "grijeha" 6AA (neovlašteno ulaženje na forum), na sporedni - ulični rječnik istoga.

Dragi moj Koki, koliko kod ti puta ponovio istu laž, 6AA NIJE neovlašteno ulazio na forum, stoga "grijeh" o kojem pričaš ne postoji. Na žalost, uvjerenja sam da još uvijek dosta čitatelja ovog foruma popije tvoje konstrukcije koje na žalost ponekad iz daleka izgledaju logične. Predlažem da se raspitaš kod administratora i moderatora foruma o svojim tvrdnjama, baš onako kako sam i ja napravio jer jednostavno nisam mogao vjerovati da je istina to što pišeš. I uvjerio se da to što pišeš o Emiru jednostavno nije istina, naime Emir nije imao administratorske ovlasti. Imao je mogućnost pisanja jer mu je administrator greškom zabranio pisanje na određenoj temi umjesto na cijelom forumu, kasnije je ta greška ispravljena. Eh, sad ću biti advokat i moderatoru.

Mislim da je sada vrijeme, da ti, kao veliki zagovornik istine i pravde, uputiš jednu javnu ispriku Emiru jer si javno iznio neistinitu informaciju koja čovjeka diskreditira i vrijeđa.

Ispričavam se za offtopic, iako smatram da je moderator trebao ovo sam davno napisati, no, još uvijek stigne.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A4DB

http://www.hrs.bloger.hr/settings/hrs/images/329783ef_hamradio.jpg

jedna slika govori 1000 rijeci.....73 de 4DB

9A2JG

Razvidno je ko se treba ispričati RA pučanstvu u Hrvata.

73, Koki 9A2JG

9A3AG

Pošto je ovo skroz skrenulo ja zaključavam temu....

par detalja....

u mom radu ima sigurno propusta (pitam se jel ima netko savršen...)

Emir 6AA nije ušao kroz tajne kanale (svi odmah kuju teorije zavjere), nego sam ja kada sam izricao zabranu imao problema sa internetom i mislio da je zabrana prošla (ali nije....). Stvar je par sati kasnije dovedena u red.

autor vertikale je dobio opomenu i ako je ne izmijeni biti će sankcioniran....

Ovo mi nije posao od kojeg živim ali ga pokušavam obavljati savjesno koliko mogu. Kada bismo svi bili idealni onda me nebi ni trebalo.

Nije lako moderirati niti jedan forum pa tako niti ovaj naš. Ja se nadam da će svi oni koji u njemu sudjeluju pronaći sami sebi mjeru u izjavama i postupcima pa će nam svima biti ljepše i ugodnije čitati postove.

malo sam se raspisal al eto...

73 svima koliko vas ima

Saša, 9A3AG