• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

20 GODINA 9A AWARD

Autor 9A9L, 13. Prosinac 2011, 23:15:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3VV

Koliko je meni poznato obilježavanje dvadesetogodišnjice korištenja prefiksa 9A od strane hrvatskih operatora je bilo povod za uporabu posebne pozivne oznake, nikakovo natjecanje pri tome nije se spominjalo, jedino je osmišljena diploma za one operatore koji održe veze sa određenim brojem stanica koje koriste posebnu pozivnu oznaku. Čak se nisam potrudio niti tu diplomu osvojiti. Da je bilo govora o natjecanju ja tu oznaku sigurno ne bih zatražio jer ne želim sebi stvarati nikakove obveze niti raditi pod presingom. Dakle, bilo je to, barem s moje strane, sudjelovanje u obilježavanju obljetnice i ni više ni manje od toga. Znači, radio sam opušteno, bez stresa, ako, kada i koliko mi se radilo. I to je sva mudrost, nema to nikakove veze sa mogućnostima, znanjem i sposobnostima.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A3TA

obzirom da sam započeo 9A20x priču... red je da se i ja oglasim s malo statistike...

u 2012.g. s pozivnim znakom 9A203TA održao sam 1 (slovima: jednu) radio vezu koristeći FT-DX9000D...

toliko mi je pasalo...

u zdravlje   ;D
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A6OY

Danas od HRS stigla diploma..... za 20 godina 9A.. zahvaljivam HRS i gos Mati na brzini i ekspeditivnosti..
.. još jednom Hvala
9a6oy  Mate
Pozdrav iz kišne Makarske